Bildegalleri

Sentrumslokale med god profilering og mange muligheter vis-a-vis OsloMet

Kart med kartnålPilestredet 41A, 0166 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
50 - 105 m²
Bruksareal
42 m²
Tomteareal
480 m²
Byggeår
1890
Overtakelse
01.05.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement
Andre

Om eiendommen

Lyst, luftig og allsidig handels/butikklokale med spennende muligheter svært sentralt i Oslo sentrum. Tidligere benyttet som klesbutikk. Strategisk lokalisert mellom campusbygningene til OsloMet (ca. 22.000 studenter).

Frisørkjeden Cutters er hjemmehørende i nabolokalet, mens bl.a. Espresso House, Subway, Akademika og Bislet Kebab House befinner seg i samme kvartal.

Foruten handelslokalet (ca. 50m2 BTA), er det også mulig å leie kontorlokale i samme etasje mot indre gårdsrom (ca. 55m2 BTA). Kontoret har egen kjøkkenkrok og minilager, samt plass til minst fire arbeidsstasjoner (se vedlagte plantegning).

Beliggenhet

Pilestredet avgrenser St. Hanshaugen fra Frogner bydel og er en gate med betydelig eksponering og gjennomgangstrafikk fra Ring 1, sporvogn (linje 12, 17 og 18) og fotgjengere. Det aktuelle kvartalet ligger i grensen mellom sentrum og disse bydelene, og er omringet av OsloMet sitt hovedcampus med om lag 20 tusen studenter.

Adkomst

Lokalet ligger i Oslo sentrum og er umiddelbart tilgjengelig med offentlig transport, som trikk og buss (bl.a. Frydenlund og Holbergs plass). Det er om lag ett minutt gange til Holbergs plass og fem minutter til Nationaltheatret.

Standard

Lokalet har enkel teknisk standard.

Innhold

Lokalet har ca. 18m2 vindusareal rett mot gateplan og en svært romslig takhøyde på om lag 3,80m.

Rustikk preg med teglstein og funksjonell peisovn, samt tilhørende minikjøkken med oppvaskkum, kjøleskap og kokeplater.  Lokalet er nymalt innvendig.

Fasaden er nokså nylig rehabilitert med nøytral og stilren gråfarge. Hyggelig brosteinsbelagt bakgård med tilgang til toalett.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 209
Bruksnr: 294

Visning

Etter avtale.

Beliggenhet

kart
Logo

Crestside Ventures AS

Annonseinformasjon

FINN-kode349189327
Sist endret19. apr. 2024 14:13
ReferanseP41A

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.