Bildegalleri

Kontorhotell med fantastisk utsikt i 10 etasje i Barcode

Kart med kartnålDronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
15 - 200 m²
Etasje
10.
Kontorplasser
14
Renovert år
2021
Energimerking
B
Overtakelse
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Dronning Eufemias gate 8 er det ikoniske glassbygget som er inngangsporten til Barcode-rekken og nye Bjørvika.

FLYT kontor er et eksklusivt kontorhotell levert av Braathen Eiendom. etter en lengre periode med fullt belegg har vi nå besluttet å utvide Flyt-arealet, og det er derfor nå en mulighet til å leie areal i bygget. Kontorene er av høy standard, møblert og tilrettelagt med fullservicetjenester slik at du kan være effektiv i din arbeidsdag.

Kontorhotellet har en fantastisk utsikt over sjøen, byen og marka. Vi tilbyr en bemannet resepsjon hvor Braathen Eiendoms vertskap sørger for god service til kontorhotellets kunder og besøkende.

Braathen Eiendom har foretatt en total ombygging av eiendommen, samt bygget en ny toppetasje hvor man finner husets skybar, restaurant og møtesenter. Her inntas lunsjen med spektakulær utsikt gjennom de 4 meter høye glassvinduene. Eiendommen har også et flott inngangsparti med betjent resepsjon, auditorium, møtesenter, sykkelparkering, dusj- og garderober med spa-standard, trimrom, fullservicetjenester med mer.

Husets restaurant drives av Dugurd, som tilbyr mat en restaurant verdig og i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer.

FLYT kontor er en av flere tjenester som leveres fra Braathen Eiendom, og driftes og leveres med personlig service fra Braathens egne ansatte. Som kunde hos FLYT og Braathen Eiendom får du tilgang til fasiliteter i tre av våre profileiendommer på tvers av Barcode og Vika.

En annen standard

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Vårt mål er å gi kunden flyt.

Beliggenhet

DEG8 har en svært sentral beliggenhet tett på Norges største knutepunkt Oslo S, med tilgang til alt av tog og t-baner samt Flytog hvert 10. minutt. Du kan gå nærmest tørrskodd fra stasjonen og inn i bygget. I tillegg stopper både buss og trikk i Dronning Eufemias gate, rett utenfor bygget. Det er også svært godt tilrettelagt for å sykle eller løpe til jobb, med mange p-plasser for sykkel og gode dusj- og garderobefasiliteter i bygget.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Braathen Eiendom Flyt AS

Eksklusive lokaler. Enkelt.

Annonseinformasjon

FINN-kode349164870
Sist endret18. apr. 2024 13:30
ReferanseFLYT DEG8

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.