Bildegalleri

Attraktivt og trendy lokale til leie, svært sentralt på Torshov! Tlf 98605034!

Kart med kartnålTorshovgata 5h,, 0474 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
70 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement

Om eiendommen

Attraktivt og trendy lokale til leie, svært sentralt på Torshov! Tlf 98605034! 

Velkommen til et Trendy næringslokale med både svært god beliggenhet midt i hjertet av Torshov, og glimrende eksponering med store vinduer i lokalet som befinner seg på gateplan i Torshovgata 5h, 0474 Oslo.
Lokalet er tilgjengelig fra 01.06.24.

Denne flotte næringseiendommen er godt vedlikeholdt og tilbyr gode fasiliteter. Det tilgjengelige lokalet ligger i byggets gateplan og er både ryddig og arealeffektivt, med flere muligheter for god plassutnyttelse.
Næringslokalet er sentralt plassert i en pulserende del av Torshov – selve hjertet av bydel Øst i Oslo. Her er det en rekke kollektivmuligheter like i nærheten, med kort avstand til Ring 2. I området rundt finnes et mangfoldig tilbud, inkludert eiendomsmegler, bank, apotek, legesenter, matvarebutikker, restauranter og torg. Videre er det flere skoler og et tett befolket område som tiltrekker mange mennesker til gatene.
I et at allerede etablert næringsområde passer dette lokalet utmerket for den rette driveren, med muligheter for ulike konsepter, blant annet kontorer, helserelaterte, skjønnhetskosnepter ect. eller kontorlandsskap. Med en størrelse på 70 kvm BTA, er det god plass til å realisere dine forretningsideer.

Ta kontakt så snart som mulig for visning eller ytterligere informasjon på telefon 98605034 eller via e-post til Mohsin@tneiendommer.no!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode349164361
Sist endret10. mai 2024 20:03

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.