Bildegalleri

Ledige hjørnelokaler i Akersgata 32 med utsikt og takterrasse

Kart med kartnålAkersgata 32, 0180 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
464 - 983 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Andre
Kontor

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Utsikt

Ledige hjørnelokaler i Akersgata 32 med utsikt og takterrasse

Akersgata 32 er en klassisk funkisperle med et rent og klassisk funksjonalistisk formuttrykk.


Ved å ta plass i de lyse hjørnelokalene i 6. og 7. etasje, med utsikt mot Akersgate, Grensen og Lille Grensen, gir det mulighet for lyse, fleksible og effektive kontorer i en attraktiv hjørnegård i Oslo sentrum. Eiendommen er oppgradert med moderne fasiliteter i denne klassiske funkisbygningen på åtte etasjer, tegnet av O. Eindride Slaatto i 1932.


Akersgata 32 byr på et spennende potensial for skreddersøm og unike løsninger skapt av og for brukerne. Hver enkelt leietaker kan selv medvirke til å utforme egne løsninger og kvaliteter.


  • Kontorplasser: 60
  • Gårdeier: Front Real Estate
  • Miljøsertifisert: Nei
  • Innflytting: Ledig nå

Beliggenhet 

Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, herunder t-bane, trikk og buss.


Akersgata 32 ligger sentralt i krysset Akersgaten, Grensen, Lille Grensen med et attraktivt tilbud av shopping, kafé- og restaurantliv i umiddelbar nærhet. Regjeringskvartalet, Høyesterett, Tinghuset og flere departementer ligger rett ved eiendommen og Sentrum P-hus er 300 meter i gangavstand.


Stortingets T-baneoppgang ligger bokstavelig talt rett utenfor inngangsdøren til Akersgata 32. Trikkestopp er 150 meter unna, bussen stopper ved Regjeringskvartalet og det er fem minutter å gå bort til Nationaltheatret for tog, Flytog og Flybuss. Kommer du med bil er det flere parkeringshus i nærheten – blant andre Sentrum P-hus ved Tinghuset. For våre syklende leietakere er det egen innendørs sykkelparkering i Akersgata 32.


  • Beliggenhet: Oslo, Oslo Sentrum

Lokalene

Eksklusive, totalrehabiliterte kontorlokaler med balkonger og panoramautsikt.


Det er en god opplevelse å komme inn i kontorarealene i Akergata 32. Lysinnslippet fra eiendommens sør- og vestvendte fasader gir meget gode kvaliteter. Kontorlokalene oppleves som eksklusive og luftige. Det er lagt opp til gode, sentrale sosiale soner og spiseplass i hver etasje. Møteromsfasilitetene er planlagt med varierte størrelser, og alt kan selvsagt tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Det er etablert gode fellesfasiliteter med treningsrom, sykkelparkering, dusj og garderobe i eiendommens underetasje.


Hver etasjeflate er på ca 490 kvm. Lokalet har vinduer rundt hele fasaden, og med lysinnslipp fra bakårdsrom. Lokalene er fleksible og kan tilpasses for cellekontorer, åpent landskap eller en miks av disse, og det er full anledning til å etablere ca. 40 arbeidsplasser pr plan. Ønsker ny leietaker en annen romløsning med færre eller flere kontorplasser, grupperom, flere møterom eller sosiale møteplasser, vil gårdeier i samarbeid med leietaker tilrettelegge for dette.


  • Garderober
  • Sykkelparkering

Gårdeier

Front Real Estate
Vi forvalter og utvikler egne eiendommer og samarbeider gjerne med andre eiendomsbesitter, utviklere, entreprenører, leietakere og finansielle aktører. Vi utvikler eiendom for og i samarbeid med leietakere og har fokus på å skape fremtidsrettede og velfungerende eiendommer der det er et attraktivt og god underliggende marked. Vi investerer i alle segmenter, herunder, handel, kontor, lager, logistikk, bolig, hotell, mv.


Front Real Estate er eier av Carucel Gruppen og selskapets operative partnere. Carucel gruppen er eiet av Carl Erik Krefting med familie, som er et investeringskonsern med hovedvekt på eiendom. De operative partnerne i selskapet har en lang, og variert bakgrunn innenfor eiendom.


Selskapet har i dag en eiendomsportefølje på ca 68 000 kvm innen kontor, handel, servering, lager og lett industri, til en verdi av ca 3 milliarder. Eiendommene har beliggenhet i Oslo og Drammen.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Malling & Co Næringsmegling AS

Annonseinformasjon

FINN-kode349149443
Sist endret22. mai 2024 11:23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.