Bildegalleri

Akersgata / Karl Johans gate- Fleksibelt kontor i 5.etasje.

Kart med kartnålAkersgata 41, 0158 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
328 m²
Etasje
5.
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Heis

Om eiendommen

I dette populære bygget i en sidegate til Karl Johans gate får vi ledig kontorareal i 5.etg. Bildene viser kontorlokalet i 4.etg som har identisk planløsning med 5.etg for å illustrere hvordan lokalet kan bli. Kontorlokalet i 4.etg er delikat med gode kvaliteter, og en svært god planløsning. Planløsningen består av sosial velkomstsone med to møterom, samlingsrom og kjøkken. Videre inn i lokalet er det roligere soner med åpent kontorlandskap med plass til ca 25 arbeidsplasser, to stillerom og ett møterom. Toalett med dusj + to eksklusive toaletter i trappegang.  

Etasjen over i 5.etg har identisk planløsning, men er ikke pusset opp og står klar som en white box. 

Arelanr 503 er på 269 kvm netto og 328 kvm brutto

Eiendommen har heis, samt et presentabelt og oppusset inngangsparti. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Akersgata 41 mellom Karl Johans gate og Grensen. Det er enkelt å komme seg til eiendommen for både ansatte og besøkende med alt av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet som t-bane, busser og trikker. Det er ca. 5 min. gange til både Nationaltheatret og Oslo Sentralstasjon med tog og flytog. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

THON HOLDING AS

Vi hjelper deg å lykkes

Annonseinformasjon

FINN-kode349143626
Sist endret18. apr. 2024 11:12
ReferanseEline Høyte

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.