Bildegalleri

Storgata 38

Kart med kartnålStorgata 38, 0182 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
1 500 - 4 500 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Kantine
Utsikt
Balkong/Terrasse
Felles resepsjon
Heis

Storgata 38

 • Innflytting: Sommer 2025
 • Kontorplasser: 70–120
 • Gårdeier: Blå Kors
 • Miljøsertifisert: BREEAM-NOR Very Good

Beliggenhet 

Eiendommen ligger tett på alt det beste Oslo kan tilby av opplevelser, og man vil aldri gå tom for aktiviteter å gjøre. Alt fra butikker, restauranter, konserter og kafeer. Kjente møteplasser som Kulturhuset, Youngskvartalet, Østbanehallen og Byporten er i kort avstand, samt Folketeatret, Munchmuseet og Den Norske Opera.

Vega Scene er i kort avstand fra arbeidsplassen, som tilbyr kino og forestillinger i et hyggelig og inspirerende miljø. Fra Storgata 38 er det også få minutters gange til Deichmanske bibliotek med hyppige arrangementer. Flotte restauranter som Dattera til Hagen, Fiskeriet, HIMKOK, Tavernaen og Cafe Sør er også en kort gåtur unna.


Med Youngstorget rundt nærmeste hjørne finnes Oslo Street Food, konsertarenaer og populære restauranter og utesteder. En kort gåtur fører til Oslo City, et av Norges største kjøpesentre med butikker som forenkler en effektiv arbeidsflyt hvis man skulle trenge utstyr til arbeidsdagen. Grünerløkka tilbyr en rekke kafeer, barer, markeder og unike butikker som ikke finnes andre steder i byen.


Den umiddelbare nærheten til byens opplevelser og bespisning, midt i kjernen av kollektivtrafikken og kort avstand til alt, gjør Storgata 38 til et av Oslos mest sentrale arbeidsplasser. Likevel er bygget tilrettelagt for å beholde en helt egen arbeidsro innenfor eiendommens vegger.


Det beste av to verdener; en arbeidsplass for fokuserte arbeidsdager, med kort vei til sosialt liv og spennende opplevelser.


 • Beliggenhet: Oslo, Sentrum, Indre sentrum øst

Fasiliteter

Gode fellesfasiliteter er avgjørende for en effektiv arbeidsdag, og i Storgata 38 finnes alle de fellesfasilitetene leietakere forventer å finne i et moderne bygg. Gode møteromsfasiliteter for møterom og private samtaler, sosiale soner for de uformelle kaffepratene, samt sykkelparkering med vaskestasjon, garderober og trimrom. 


Mange arbeidsplasser opplever i dag at hjemmekontoret blir mer attraktivt, og det er viktig å tilby de ansatte kontorlokaler som tilbyr mer enn hva hjemmekontoret kan. I tillegg til det sosiale aspektet i et kontorbygg, har Storgata 38 fasilitetene som skaper kontoret hvor de ansatte vil trives, uke ette ruke. Alt utformes med samme mål, å gjøre arbeidshverdagen så hyggelig og effektiv som mulig. Tar vi med det enorme utvalget av fellesfasiliteter som finnes rett utenfor byggets vegger, er det få som kan konkurrere med Storgata 38. 


 • Sykkelparkering
 • Garderober
 • Trening
 • Kaffebar
 • Møteromssenter
 • Serviceapp

Bærekraft og miljø

Arbeidet med rehabiliteringen vil gjennomføres med strenge bærekraftmål, og mye av byggets eksisterende materialer vil bli gjenbrukt. Dette gjøres for å unngå unødvendig avfall, for å sørge for en grønn og miljøvennlig renoveringsprosess, og for å videreføre byggets materialer til fremtidig bruk.


Nye teknisk anlegg vil gi effektiv styring av bygget, noe som også reduserer energibruken til et minimum. Bygget har som ambisjon å sertifiseres til BREEAM-NOR Very Good. Et BREEAM-NOR-sertifikat betyr dokumentert kvalitet, og setter brukerens helse og trivsel i sentrum.

Gårdeier

Blå Kors Norge
Storgata 38 eies av Blå Kors Norge, den største ideell organisasjon som jobber med rusforebyggende arbeid i Norge. Eiendommen i Storgata 38 spiller en avgjørende rolle for deres arbeid, da det blant annet er overskuddet fra driften av bygget som finansierer deler av deres aktiviteter. Blå Kors jobber med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge. 


Blå Kors er en ideell organisasjon som eier og driver 54 virksomheter fordelt over store deler av Norge. Organisasjonen har nærmere 1700 dyktige medarbeidere, 1500 engasjerte frivillige tidgivere og 2400 aktive medlemmer.

Plantegninger

Hvert etasjeplan er på cirka 1 500 kvadratmeter, og avhengig av utforming kan etasjene romme fra 70 til 120 arbeidsplasser. Dette gir stor fleksibilitet og mange muligheter for interesserte leietakere. Det legges i utgangspunktet opp til åpent landskap, men dette blir selvsagt tilpasset og skreddersydd de enkelte leietakeres behov.


I hvert etasjeplan legges det opp til en balanse mellom åpent landskap, sosiale soner, stille soner og møterom. Byggets unike kvaliteter tas vare på, samtidig som kvalitetene oppgraderes for å tilfredsstille kravene til moderne leietakere.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Malling & Co Næringsmegling AS

Annonseinformasjon

FINN-kode349120529
Sist endret15. mai 2024 09:21

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.