Bildegalleri

Moderne og lyse lokaler sentralt plassert på Solli Plass - 241 kvm!

Kart med kartnålSommerrogata 13-15, 0255 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
241 m²
Etasje
1.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Heis
Kantine

Om eiendommen

Vi kan nå tilby lyse og moderne kontorlokaler med god standard, sentralt plassert på Solli plass - med Sommerro som nærmeste nabo. Eiendommen har et representativt og historisk preg med Nasjonalteateret stasjon innen kort gangavstand. Lokalene kan ledigstilles 1.mars og utleier er åpen for se på en løsning med møblerte lokaler. 

Kontorene ligger i en høy 1. etasje og er på 241 m² BTA. Det er kort avstand til alt av offentlig kommunikasjon, restauranter, hoteller, kafèer og shopping. Lokalene ble pusset opp i 2019 og er i dag innredet med åpent kontorlandskap. Det er to møterom, hvorav det ene kan benyttes til kontor i tillegg til arbeidsplassene i åpent landskap. Lokalene har en god standard og er innflytningsklare.

Lokalet har også kopi-/lagerrom, toalett, minikjøkken og det er mulig å booke felles møterom tilknyttet personalrestauranten.

Eiendommen kan tilby det som måtte ønskes av fellesfasiliteter med nyoppusset personalrestaurant (driftes av 4Service - De 3 Stuer), trimrom, garderobe- og dusjanlegg og innendørs sykkelparkering. Solli plass har også et bredt mat- og serveringstilbud, med flere gode shopping og overnattingsmuligheter.

Det er også muligheter for å leie parkeringplasser. 

 

Beliggenhet:

Bare ett minutts spasertur unna, ligger nedgangen til Nationaltheatret stasjon - med tog og flytog. Rett utenfor bygget finner man trikk og buss, samt taxiholdeplass. Uansett hvor du skal, så er utvalget av transport-løsninger stort - og vil raskt og effektivt bringe deg dit du måtte ønske.

Den unike beliggenheten gjør at du finner alt av byens servicetilbud innen kort avstand, med kort vei til butikker/kjøpesenter, hyggelige cafeer, hotell, teater og restauranter mm.


VELKOMMEN TIL VISNING!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Cushman & Wakefield Realkapital

Annonseinformasjon

FINN-kode349113900
Sist endret18. apr. 2024 07:38
ReferanseS13-15

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.