Bildegalleri

Uteareal opp til 3,1 mål, kontor og lager sentralt på Furuset

Kart med kartnålGamle leirdals vei 3, 1081 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
200 - 1 900 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Garasje/Parkering
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport

Om eiendommen

Kombinasjonslokaler ledig på Furusets mest attraktive tomt. Velkommen inn i et totalrehabilitert bygg med ny fasade og tak, samt Energikarakter B.

Kombinasjonsarealene består av uteareal på 3,1 mål med tilhørende lager kontorer med utsikt som kan skreddersys etter behov og to leiligheter. Her får du IKEA Furuset som nærmeste nabo og er en del av et område i rivende utvikling.  Gårdeier forvalter fire bygg på tomten, slik at du kan vokse og krympe i årene som kommer . Arealene kan enkelt kombineres eller leies samlet.

Lokalene

Ledige arealer er på hver sin side av bygget. Det er naturlig å leie følgende arealer samlet:
Uteareal 3100 kvm
U.etg Lavtlager 290 kvm
3. etg Kontor 380 kvm

2.etg Kontor 200 kvm
3.etg Leiligheter 200 kvmUtleier er også ansvarlig for utleie av naboeiendommer. Vi har mange arealkombinasjoner for å imøtekomme leietakers behov. Aktører med behov for utelager og parkeringsbehov bes også ta kontakt. Aktører med behov for utelager og parkeringsbehov bes også ta kontakt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Alnabru/ Furuset. Området er å betrakte som det mest sentrale lager- og kombinasjonsområdet i Osloregionen. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Alnabruterminalen.

-          Alnabruterminalen: 6 min

-          Gardemoen: 27 min

-          Lørenskog:  8 min

-          Oslo sentrum: 13 min

Adkomst

Kjør av i fra Strømsveien og inn på Gamle Leirdals vei. Eiendommen ligger på høyre hånd, rett bak varehuset til Ikea. Det er lett adkomst til E6, med forbindelse nordover mot Gardermoen og sørover mot Vestby, samt E18.        

Busstopp Ikea Furuset er 3 minutters gange unna eiendommen.

Standard

Hele byggets fasade og tak skal oppgraderes. Bygget blir rehabilitert ihht. EU’s Taksonomi. Bygget skal ved ferdigstillelse ha energikarakter B hvilket betyr meget lave energikostnader.

Gårdeier er motivert for en større oppgradering både innvendig og utvendig for å løfte nivået til dagens standard. Dette inkluderer overflater, LED belysning, og moderne kontorfasiliteter.

Bygget har god strømtilførsel for ulikt bruk av utearealet. Tilpasninger gjøres i samråd med leietaker.

Innhold

Eiendommen er regulert til Byggeområde for Industri. Tillat bruk er således verksted, lager, logistikk, lettproduksjon, showroom og kontor.

 

Handelsformål, både plasskrevende og detaljhandel vil kreve en mindre reguleringsendring eller bruksendring. 


Bygget har to leilighter med flere rom som kan deles. Kan oppgraderes etter leietakers behov. Godt egnet til for bedrifter som trenger bolig for arbeidsgrupper.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

GLV 3 AS

Jo Espen Vindøy

Eiendomssjef

Didrik Tarøy

Eiendomsforvalter

Annonseinformasjon

FINN-kode349112752
Sist endret29. apr. 2024 13:37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.