Bildegalleri

Flotte kontorlokaler til leie sentralt på Løren

Kart med kartnålLørenveien 42, 0585 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
293 - 398 m²
Etasje
2.
Overtakelse
Snarlig

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition

Om eiendommen

Flotte kontorlokaler leies ut sentralt på Løren. Lokalet ligger i et velholdt og fredet bygg i Lørenveien 42, med umiddelbar nærhet til både næring, butikker, restauranter og kollektiv transport. Lokalet er lyst og luftig, med en kombinasjon av større og mindre kontor- og møterom. Hele 2. etasje vil være til leietakers disposisjon, og bygget deles med kun èn annen aktør. I tillegg kan lokalet tilpasses leietaker etter avtale med utleier. Lokalet disponerer to separate toalett og et bad med dusj. NB: Bildene i annonsen er kun ment for illustrasjon og er digitalt produsert.

Beliggenhet

Løren ligger på høyden av Oslo, med kort avstand til sentrum, og er en raskt voksende bydel. Med egen t-banestasjon, ring 3 på den ene siden og sentrum på den andre siden, i tillegg til nærliggende parkeringsfasiliteter, er det kort vei enten man går, sykler, kjører eller foretrekker offentlig transport. Med dens grønne lunger og et rikt service- og kulturtilbud, er Løren en av Oslos mest "up- and coming" bydeler.

Adkomst

Løren ligger sentralt til, med adkomst både med sykkel, bil og kollektiv transport. Løren ligger rett ved ring 3, midt mellom Sinsen og Økern. 
Buss: 23, 24 fra Lørenvangen
Løren T-banestasjon: Linje 4
Flybussen: Stopper på Lørenvangen

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode349053527
Sist endret17. apr. 2024 16:55

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.