Bildegalleri

Kontorhotell midt i Barcode rekken - Nyoppussede og fleksible kontorer

Kart med kartnålDronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
10 - 50 m²
Renovert år
2021
Overtakelse
01.05.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine

Om eiendommen

DEG16 er et fleksibelt og sentralt kontorhotell midt i Barcode-rekken.

Her kan du få tilgang til tilrettelagte kontorer, ferdig møblert og av varierende størrelse. Alt er tilrettelagt for at du kan være effektiv i din arbeidsdag. Kontorene ligger i byggets 7. og 9. etasje og har varierende størrelser. I 7. etasje er det en betjent resepsjon hvor Braathen Eiendoms ansatte sørger for god service til kontorhotellets kunder, samt tar i mot besøkende. Det tilbys 9 møterom i tilknytning til FLYT som kan leies etter behov. 

DEG16 er et flerbrukerbygg med en rekke fasiliteter som restaurant, kaffebar, auditorium, møtesenter, dusj/garderober, sykkelparkering og en av byens flotteste takterrasser – Himmer’n. Restauranten drives av Dugurd, som tilbyr mat i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer.

FLYT kontor er en av flere tjenester som leveres fra Braathen Eiendom, og driftes og leveres med personlig service fra Braathens egne ansatte.

En annen standard

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Vårt mål er å gi kunden flyt.

Beliggenhet

DEG16 har en sentral beliggenhet midt i Barcode-rekken og inntil Stasjonsallmenningen og broen Akrobaten, som binder Bjørvika sammen med byen bak.

Her ligger det sentrale byrommet i Bjørvika, en bred allmenning som fylles med handel, restauranter og lekeplasser på gateplan, og strekker seg helt ned til sjøfronten.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Braathen Eiendom Flyt AS

Eksklusive lokaler. Enkelt.

Annonseinformasjon

FINN-kode349030580
Sist endret17. apr. 2024 14:45
ReferanseFLYT DEG16

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.