Bildegalleri

Flyt kontorhotell - ledige kontorer i Vika med høy standard

Kart med kartnålHaakon VIIs gate 2, 0161 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
12 - 100 m²
Kontorplasser
9
Overtakelse
01.05.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine

Om eiendommen

FLYT kontor er et eksklusivt kontorhotell i beste Vika, eiet og driftet av Braathen Eiendom. Kontorhotellet har hatt fullt belegg og venteliste i lengre tid, men øker nå kapasiteten og kan tilby fleksible kontorer med plass til 1-16 arbeidsplasser.  

Kontorhotellet er tilrettelagt for å betjene kunder med høye krav til sine omgivelser. Vi tilbyr ferdig møblert kontor der alt er tilrettelagt for at du kan være effektiv i din arbeidsdag. I byggets 1. etasje møtes du av en stor og flott resepsjon hvor Braathen Eiendoms ansatte sørger for å møte både deg og dine kunder på beste vis. I kontorhotellets lounger serveres dagens aviser, fersk frukt og vann/purewater og kaffe/te. Auditorium og møterom vil være tilgjengelig mot tilleggsbetaling. 

Byggets øvrige fellesareal har fasiliteter som tilgang til Restaurant Haakon, trimrom, behandlingsrom, dusj/garderober med håndkleservice, sykkelparkering med vask/pleie m.m.  

En annen standard

Braathen Eiendom har tatt godt vare på sine kunder i over 70 år. I fremtiden skal vi  fortsette å tilføre verdi som langsiktig gårdeier, tilrettelagt med god og personlig service fra våre egne ansatte. 

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Vårt mål er å gi kunden flyt

Restaurant Haakon

Byggets bespisning er på gateplan i hyggelige Restaurant Haakon – en
hybridrestaurant som er for både byggets leietakere og gjester utenfra. Kvaliteten på maten er en bedre restaurant verdig, med fokus på sunn og næringsrik mat som gir energi og god helsegevinst. Maten er servert effektivt og raskt via vår buffet. Hos Haakon får du også frokost og en kaffebar/vinbar og et rikholdig utvalg av grab’n go. På kvelden kan restauranten leies til kundearrangementer og events. Haakon er med sin gode mat og lune stemning blitt en populær møteplass i Vika.

Beliggenhet

Haakon VII’s gate 2 har en sentral beliggenhet midt i Vika. Fra eiendommen bruker du kun 2 minutter til Nationaltheateret stasjon.

Området har en spennende miks av ledende miljøer innen finans, bank, eiendom og advokater. Beliggende midt i aksen mellom Vika-terrassen, Aker Brygge og Nationaltheateret har du iumiddelbar nærhet til både attraktive restauranter og et rikt kulturliv.  

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Braathen Eiendom Flyt AS

Eksklusive lokaler. Enkelt.

Annonseinformasjon

FINN-kode349019920
Sist endret18. apr. 2024 13:36
ReferanseFlyt H2

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.