Bildegalleri

Velkommen til Viftefabrikken Næringspark i Ole Deviks vei 10–14 på Bryn

Kart med kartnålOle Deviks Vei 10, 0666 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
2 100 - 16 600 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Felles resepsjon
Kantine
Garasje/P-plass
Heis
Bredbåndstilknytning
Kjøreport
Lasterampe

Viftefabrikken Næringspark

Velkommen til Viftefabrikken Næringspark i Ole Deviks vei 10–14 på Bryn, blant mange kjent som ABBs hovedkontor. Eiendommen, på totalt 28 000 kvadratmeter, utvikles nå til en kombinasjonspark med sentral beliggenhet midt i Oslo. Med svært fleksible løsninger, 325 parkeringsplasser og de beste forutsetninger for kontor- og proffhandel/showroom lokaler, er dette et sted å vokse for deg og din virksomhet!


  • Innflytting: Ledig nå
  • Gårdeier: Oro Eiendom
  • Miljøsertifisert:

Beliggenhet 

Viftefabrikken Næringspark ligger sentralt til på Bryn med kort vei til Ring 1–3 og E6. Det er enkelt å komme til næringsparken med T-bane og buss. Vi har 325 parkeringsplasser og romslig sykkelparkering. Det er flere innkjøringer til eiendommen fra Ole Deviks vei, og gode laste/losseområder for store og små varebiler.


Næringsparken på 28 mål ligger sentralt og perfekt til midt i Oslo for virksomheter som trenger kontor eller showroom/proffhandel. Det er ca. 3 min. kjøring fra Ring 1–3 og E6 i alle retninger. Ankommer du med bil, er det 4 minutter fra Brynseng, 4 minutter fra Helsfyr og 10 minutter fra Oslo S. 


Kollektivtransport
For ansatte og besøkende som kommer uten bil er det lett å komme seg til Viftefabrikken Næringspark. Det er ca. 11 min. gange fra Hellerud T-banestasjon og 13 min. til Brynseng T-bane stasjon. Bussrute 100 og 66 stopper vis a vis eiendommen i Ole Deviks vei 10, og går via Helsfyr stasjon (T-bane, buss og flybuss). Bryn togstasjon er ca. 13 min. gange fra eiendommen.


  • Beliggenhet: Oslo, Randsone øst

Fasiliteter

Viftefabrikken Næringspark tilbyr leietakere fleksible og rimelige kontorer med gode fasiliteter. En hyggelig kantine og kaffebar i resepsjonen, som er den naturlige møteplassen for næringsparkens leietakere og besøkende. Her kan det også bestilles møteromsmat og catering. Møterom bookes enkelt i resepsjonen, i eiendomsservice-senteret i K5-bygg, 1. etasje. Eiendommen tilbyr også sykkelparkering, samt treningsrom med garderober.


  • Kaffebar
  • Sykkelparkering

Arealer

Viftefabrikken Næringspark har en rekke lokaler som egner seg svært godt for både kontorer og proffhandel/showroom.


Kontor
Velkommen til lyse og moderne kontorarealer som effektiviserer arbeidshverdagen. Søker dere sentrale, fleksible og rimelige kontorer, tilbyr Viftefabrikken Næringspark arealer tilpasset deres behov, kun tre minutters kjøring fra E6 og Ring 1–3. Det er mulighet til å leie arealer fra 200 kvm til 8 000 kvm med fleksibel leietid. Eiendommen tilbyr også mulighet for lagerlokale ved leie av kontorarealer, samt gode muligheter for parkering for ansatte og besøkende.


Proffhandel / Showroom
Arealene har fleksibel leietid, med mulighet til å leie fra 200 til 9 000 kvm. Det er gode parkeringsmuligheter for ansatte og besøkende, samt anledning for å leie ekstra lagerlokale ved behov.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode349011087
Sist endret15. mai 2024 09:23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.