Bildegalleri

Næringsbygg under oppføring langs E6 ved Skedsmokorset. Unik profilering.

Kart med kartnålTrondheimsveien 62, 2019 Skedsmokorset

Nøkkelinfo

Areal
500 - 2 500 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Produksjon/Industri
Verksted
Butikk/Handel

Fasiliteter

Utsikt
Kjøreport

Næringsbygg under oppføring langs E6 ved Skedsmokorset. Unik profilering.

På det som kanskje er den mest profilerte tomten langs E6 mellom Oslo og Gardermoen skal det nå bygges et nybygg på ca 7 000 kvm. Her planlegges det lokaler for bilrelatert virksomhet som ønsker førsteklasses synlighet, eksponering og parkering.


Deler av arealet er nå utleid, og vi har tilgjengelig ca 2500 kvm, fordelt på 2000 kvm på første plan og 500 kvm i etasjen over. Begge har direkte innkjøring fra bakkeplan.


Se vedlagte skisser i PDF for utkast til plantegninger, men dette tegnes inn i samarbeid med leietaker. I øvre plan planlegges kontorlokaler (om ønskelig tilhørende butikklokale i etasjen under) med flott utsikt.


Det vil være parkeringsplasser ut mot E6 samt mot Trondheimsveien, og mulighet for kunder å hente varer rett utenfor inngangsdøren. Lokalene vil tilpasses leietakers behov og ønsker. Ta kontakt for mer informasjon om prosjektet!


  • Innflytting: 2025
  • Gårdeier: Star Autoco Eiendom Skedsmo

Beliggenhet 

Eiendommen ligger helt ut mot E6 ved Skedsmokorset, vis-a-vis Coop Extra. Det er innkjøring fra motorveikrysset på Skedsmokorset eller fra Hvam-krysset. Strategisk beliggenhet mellom Oslo og Gardermoen, og kort reisevei til Oslo nord og resten av Romerike.


  • Beliggenhet: Viken, Lillestrøm

Fasiliteter

Nybygget bygges etter gjeldende tekniske forskifter, og for øvrig kan lokalene tilpasses etter leietakers ønsker. Merk at det kun er regulert for bilrelatert virksomhet. Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon om dette.

Plantegninger

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode349008989
Sist endret22. mai 2024 13:10

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.