Bildegalleri

Endelig en mulighet hos Braathen Eiendom i Haakon VIIs gate 2

Kart med kartnålHaakon VIIs gate 2, 0161 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
460 - 520 m²
Etasje
4.
Renovert år
2019
Overtakelse
Q4 2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine

Om eiendommen

Nå blir det tilgjengelig et kontorlokale i et av byens flotteste bygg - Haakon VIIs gate 2. Lokalet er 460 kvm BTA og blir ledigstilt høsten 2024. Arealet kan evt. utvides med ett eller to møterom som er tilliggende slik at BTA blir hhv 490 kvm eller 515 kvm.

Eiendommen
Haakon VIIs gate 2 er Braathen Eiendoms eneste bygg i Vika, og det er sjeldent at vi har ledig areal med mulighet for nye leietakere i eiendommen. Bygget er oppført i 1958, med datidens funksjonalisme og utpregede bruk av betong. Det kraftfulle uttrykket utendørs endres når du entrer foajéen og resepsjonsområdet. Her møtes du av varme og eksklusive materialer som sammen med kunst, flotte blomsteroppsatser og ikke minst blide og positive servicemedarbeidere utgjør et særdeles representativt inntrykk. 

Haakon VIIs gate 2 har vært gjennom en større foredling de senere år, og bygget er nå et fullservice høystandardbygg med bl.a. resepsjon betjent med Braathen Eiendoms faste ansatte, stedlig driftsservice fra gårdeier, trimrom og garderober av høy kvalitet, behandlingsrom og sykkelparkering. 

Husets bespisningstilbud er i Restaurant HAAKON som ligger på gateplan. I HAAKON blir du servert en lunsj som er en restaurant verdig, i tillegg til en veldig hyggelig kaffebar/vinbar med gode bakervarer eller grab'n go-mat. 

Gjennom Braathen Eiendoms Flyt-konsept får du tilgang til møterom, auditorium og eventlokaler i både Haakon VIIs gate 2 og Dronning Eufemias gate 8 og 16 i Bjørvika. In-house i H2 er det totalt fire flotte møterom i størrelse 6-12 personer tilgjengelig for leie, i tillegg til et flott auditorium med 54 seter. I alle våre tre Flyt-bygg har vi også kontorhotell, som gir fleksbilitet ift. endring i arealbehov. 


Kontorlokalene

De ledige lokalene har en god standard, og kan videre tilpasses for ny leietaker i kombinasjon med en lettere overflate-oppussing. Dagens planløsningen består av en kombinasjon av åpne landskap, teamkontorer og cellekontorer. 

En annen standard

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Vårt mål er å gi kunden flyt.

Beliggenhet

Haakon VIIs gate 2 ligger midt i beste Vika - midt imellom Nationaltheatret og Aker Brygge. Her har du umiddelbar tilgang til alt av offentlig kommunikasjon, samt flere P-hus tilgjengelig i nærheten.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Braathen Eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode349000890
Sist endret18. apr. 2024 13:44

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.