Bildegalleri

Vi tilbyr kontorplassløsninger som er skreddersydd til dine behov i Spaces Nydalen

Kart med kartnålNydalsveien 33, 0484 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
5 - 2 910 m²
Byggeår
2018
Overtakelse
umiddelbart

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Senteret vårt i Nydalsveien 33, i hjertet av Oslos glitrende forretningsdistrikt, ligger i et nyrenovert bygg som praktisk nok også huser et kjøpesenter og Nydalen T-banestasjon. Denne bygningen i kubistisk stil passer rett inn i et levende fellesskap av innbyggere og mange andre forretninger, rett sør for Ring 3.

Du vil sette pris på de store takhøydene og det naturlige lyset – i tillegg er det tilgang døgnet rundt, en kafé, en lunsjrestaurant og fasiliteter for funksjonshemmede. Alt du behøver er innen rekkevidde i bygningen, inkludert et Radisson Blu Hotel, men hvis du vil nyte Oslo-kulturen, kan du besøke Norges Naturvitenskapelige Museum eller Barnekunstmuseet der du kan beundre kunstverk laget av barn fra 180 forskjellige land. Med de svært moderne og praktiske fasilitetene og den uforglemmelige fasaden, vil du i Nydalsveien 33 finne det perfekte hjemmet for virksomheten din.

Hos Spaces Nydalen kan vi tilby deg følgende:

  • Kontorplass: Din egen private og fullt betjente kontorplass med en fleksibel kontrakt som tilpasser seg etter bedriften din og er tilgjengelig døgnet rundt.
  • Coworking-medlemskap: Jobb fra tusenvis av coworking-plasser verden over med en fleksibel kontrakt og ubegrenset tilgang i arbeidstiden.
  • Privat skrivebord: Ditt eget private skrivebord i et delt kontor eller åpent kontorlandskap som er tilgjengelig døgnet rundt, inkludert skap, med en fleksibel kontrakt.
  • Møterom: Velg blant tusenvis av møterom og arrangementslokaler på forespørsel, med alle tjenestene du trenger, fullt tilpasset for alle arrangementer og varigheter.
  • Virtuelt kontor: Gjør beste mulige inntrykk med en profesjonell forretningsadresse ved en av våre lokasjoner, og la oss håndtere anropene dine og posten din.
  • Kontorplass - Fra Kr 4 650 / md.
  • Coworking - Fra Kr 4 190 / md.
  • Virtuelt kontor - Fra Kr 1 590 / md.
  • Møterom - Fra Kr 350 / t

Bare så du vet det: Alle bilder som vises i denne oppføringen, er fra Spaces-lokasjoner, men de samsvarer ikke nødvendigvis med denne spesifikke lokasjonen.
Alle priser som vises, er fra -priser og kan endres, basert på hva du velger, og hvilke tjenester som følger med.

Ta kontakt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Spaces

Offices - Coworking - Meeting Rooms

Annonseinformasjon

FINN-kode348967412
Sist endret17. apr. 2024 07:01
ReferanseNO4877

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.