Bildegalleri

Lei stort og moderne kontor rett ved Lillestrøm stasjon

Kart med kartnålTærudgata 5, 2004 Lillestrøm

Nøkkelinfo

Areal
80 - 160 m²
Etasje
2.
Overtakelse
01.09.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Undervisning/Arrangement
Andre

Om eiendommen

Kontor lokaler 200 meter unna togstasjonen søker ny leietaker!

Her kan du sikre deg rimelige lokaler under 15 minutter fra Oslo sentrum, og rett ved NOVA Spektrum. Kontoret har god standard og inneholder 4 separate kontorplasser, 2 møterom, 2 WC og stort pauserom med kjøkken. I umiddelbar nærhet har du alt av tjenester, restauranter, butikker og boliger. Parkering kan leies rett utenfor eller i parkeringshus i kjeller via Aimo Park.

Lokalet ligger på hovedfartsåren mellom togstasjonen og konferansesenteret NOVA Spektrum og Thon Hotel Arena. NOVA har nesten 300.000 besøkende hvert år, og Thon Hotel Arena med konferanse- og bankettavdeling med plass til 1000 personer. Lillestrøm NXT er i planene som en ny bydel på utsiden av Tærudgata, der NOVA Spektrum ligger nå. Så dette området vil vokse mye og lenge. 

Kan disse lokalene passe til din kontor- eller tjenestevirksomhet?

Vi vil gjerne vite mer om deg og ditt konsept! Ring oss for en uformell prat, så kan vi forklare mer om lokalene og dets muligheter.   

LOKALET

> Areal: ca. 40-160 kvm (BTA)

> Innhold: kontor og lager

> Bruk: Egnet for kontor eller tjenester 

> Planløsning: Praktisk oppdelt for kontorbruk med totalt 4 separate kontorplasser, 2 møterom, 2 WC og stort pauserom med kjøkken

> Fasade: Masse vinduer i et ærverdig hvitt hus

> Eksponering: Gaten ligger på vei til konferanse og messe området fra Lillestrøm stasjon.

> Tilgjengelig: 01.09.2024

Beliggenhet

Tærudgata 5 er lokalisert i sentrum av Lillestrøm. Kontoret ligger strategisk til mellom Gardermoen og Oslo, som gjør det ypperlig for næringsliv på Lillestrøm. Byen vokser sterkt med yrende by- og næringsliv. Rett ved lokalet har du store konferansesenter, hoteller, kjøpesenter og aktiviteter. Fra NOVA Spektrum og Thon Hotel Arena passerer det tusenvis av mennesker forbi. Lillestrøm sentrum har de siste årene gjennomgått en stor oppgradering og flere store aktører har etablert seg her.


OFFENTILIG KOMMUNIKASJON, TRANSPORT, M.M.

> Eksepsjonell kollektivdekning: 2 minutters gange unna Lillestrøm Tog- og Busstasjon

> Bysykkelstativ finnes ved Lillestrøm stasjon

> Ladestasjon for EL-biler i P-huset i kjelleren. 

> Gode parkeringsmuligheter i området, både gateparkering og parkeringshus

Innhold

OM TÆRUDGÅRDENE

Tærudgårdene ble bygd som utleieboliger i 1889 av kjøpmann Christian Tærud. I dag er Tærudgårdene leid ut som kontor i alle 3 etasjer. Tærudgårdene er verneverdige bygg og har mye historie. 

OM MEGLER

Urban Jungle Brokerage AS er et av Norges mest innovative og raskest voksende meglerforetak av sin sort, rettet mot utleie samt kjøp/salg av næringsarealer på gateplan i urbane strøk. Urban Jungle Brokerage AS er en del av Urban Jungle-gruppen som er en av Norges mest komplette leverandører av tjenester rettet mot utvikling av urbane næringslokaler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3205
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 240

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Urban Jungle Brokerage AS

#nabolagsutvikler

Annonseinformasjon

FINN-kode348869317
Sist endret05. juni 2024 09:39

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.