Bildegalleri

Akersgata 51 – ledige kontorlokaler

Kart med kartnålAkersgata 51, 0180 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
800 - 2 100 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Kantine
Balkong/Terrasse

Akersgata 51

En verdig nabo til Regjeringskvartalet
Akersgata 51 byr på luftige og moderne kontorer i en modernistisk innpakning. Nå skal eiendommens originale kvaliteter forsterkes og løftes frem i dagen. Ferdig rehabilitert vil bygget være en verdig nabo til det nye Regjeringskvartalet som nå reiser seg på andre siden av gata. Selve Akersgata skal i tillegg gjøres om til et gatetun, noe som vil åpne opp området og gjøre det til et attraktivt og pulserende byrom.


Ledige arealer:


2. etg. – 800 kvm


5. etg. – 1300 kvm


 • Gårdeier: Nrep
 • Miljøsertifisert: Under prosjektering
 • Innflytting: 2025

Beliggenhet 

Rett utenfor døren finnes nemlig landets bredeste og beste utvalg av spisesteder, butikker og kulturopplevelser. Rett over gaten ligger for eksempel Oslo nye Teater, sammen med et bakeri og en kaffebar. Skal du rundt i byen, så er det greit å vite at Stortinget T-bane bare er 51 meter unna, samt at det er kort vei til Ring 1 og at bygget har god tilkomst med bil. Parkering for sykler finnes på bygget og i umiddelbar nærhet finnes flere parkeringshus. Treningssenteret, SATS, er forresten på huset.


Aktivt nærområde 
Samtidig er man selvfølgelig midt i sentrum og tett på alt Oslo har å by på. Hovedstadens bredeste utvalg av spisesteder, butikker og kulturopplevelser finnes rett utenfor døren. Rett over gaten ligger for eksempel Oslo Nye Teater, sammen med et bakeri og en kaffebar. Skal du rundt i byen er det greit å vite at Stortinget T-bane bare er 51 meter unna. Det er kort vei til Ring 1 og bygget har god tilkomst med bil. Parkering for både sykler og biler finnes i byggets parkeringskjeller, samt i flere parkeringshus like ved. Treningssenteret SATS er forresten på huset.


 • Beliggenhet: Oslo, Sentrum
 • Buss: 1 min
 • Trikk: 2 min
 • Stortinget T-bane: 30 sek
 • Oslo S: 10 min

Fasiliteter

Et enkelt byggs fellesfunksjoner, kan egentlig aldri konkurrere med det rike tilbudet av fasiliteter som finnes i hjertet av sentrum. Men for å gjøre hverdagen for våre leietakere så enkel og sømløs som mulig, har vi fylt bygget med funksjoner som vi mener er med på å gi arbeidsdagen et løft.


Når du kommer inn i bygget, ankommer du Aftenpostens gamle ekspedisjonshall. Her var det i gamle dager et yrende liv med både journalister, politikere og de som ville tipse avisen om både små og store nyheter. Dette området skal nå tilbakeføres til gammel storhet. Det skal åpnes opp for publikum og bli et utadrettet areal som ønsker folk velkommen inn. Akersgata skal også stenges for trafikk, og sammen med den nye ekspedisjonshallen vil dette bidra til å skape et hyggelig byrom både for leietakere og besøkende.


På toppen av bygget finnes det også en fantastisk takterrasse med utsikt. Her nyter du en kaffe og en hyggelig prat med en kollega. Parkering for sykkel i kjeller, gode garderober og et moderne treningssenter på bygget i regi av SATS, gjør Akersgata 51 til et fullservicebygg hvor det er godt å jobbe.


Etter noen timer på jobb, er det tid for matbit. Lunsjen nyter du i byggets egen personalrestaurant som nå skal oppgraderes for å sikre at dagens viktigste pause også blir dagens høydepunkt. Honningen som serveres, er kortreist og hentes fra egne bikuber på taket.


 • Møteromssenter
 • Kaffebar
 • Garderober
 • Trening
 • Sykkelparkering
 • Sykkelservice

Bærekraft og miljø

Det viktigste bærekraftgrepet eiendomsbransjen kan ta, er å ta vare på de byggene som allerede finnes. Og akkurat det er gårdeiers hensikt i Akersgata 51. Byggets fantastiske kvaliteter tas vare på, samtidig som det nå får en bærekraftig oppgradering. Så mye som mulig av eksisterende byggematerialer tas vare på, samtidig som tekniske kvaliteter oppgraderes for mest mulig energieffektiv drift.

Gårdeier

Nrep – en pådriver for reell endring
Nrep ble etablert i Danmark for 15 år siden. I dag har selskapet aktiviteter i syv forskjellige land og mer enn 5,5 millioner kvadratmeter eiendom i porteføljen.

Nrep har en helhetlig tilnærming til eiendom. Da selskapet ble etablert var bransjen klar for endring. Selskapet har derfor tatt på seg rollen som en endringsagent. Nrep jobber for å få til positive endringer i eiendomssektoren for både mennesker og planeten. Vår tilnærming bygger på tre pilarer: Avkarbonisering i storskala og flytte industrien fra å bidra til vår generasjons største utfordring, til å bli en del av løsningen. Vår forpliktelse til avkarbonisering er presserende, langsiktig og reell. Vi skal investere i det som betyr noe og utvikle arbeidsplasser som legger til rette for at selskaper skal blomstre. Vi skal skape både rom og steder der folk føler seg vel og inkludert. Vi skal være til stede lokalt og samarbeide for maksimal innvirkning. Hvert land, hver by og hvert samfunn er ulike. Vi opererer derfor med et lokalt team med stor forståelse for lokale behov, interessenter og kontekst.

Akersgata 51 er vår første kontoreiendom i Norge. Her skal vi vise at vi mener alvor.

Plantegninger

Byggets lyse arealer fordeler seg over ni etasjer. Flere av disse er knyttet sammen med innvendige trapper, noe som gjør arealene velegnet både for små og store leietakere. Byggets samlede areal, over bakken, er på cirka 17.500 kvadratmeter.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode348863983
Sist endret15. mai 2024 08:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.