Bildegalleri

Helsehus ved Furuset senter - rehabliterte, lyse og fleksible kontor-/behandlingslokaler

Kart med kartnålTrygve Lies Plass 1, 1051 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
300 - 1 100 m²
Etasje
4.
Byggeår
2001
Overtakelse
Omgående

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Trygve Lies Plass 1 er et moderne kontorbygg med en meget sentral beliggenhet i hjertet av Furuset. Kontorbygget ligger i direkte tilknytning til Kjøpesenter Furuset og består av ca. 12 000 m2 BTA fordelt over 4 etg. + kjeller. Størstedelen av kontorbygget har gjennomgått en totalrehabilitering det siste året, og også inngangsparti og trappeløp er nylig rehabilitert.

Ledige lokaler befinner seg i 4. etg., og fremstår både åpne og luftige, med store vindusflater og flott utsikt over nærområdet. Lokalene holder i dag normal, noe brukt kontorstandard, men vil rehabliteres til moderne standard for ny leietaker. I dag består arealene av en kombinasjon av åpent landskap, cellekontorer og møterom, samt spisekjøkken, lager og toaletter. Her vil det imidlertid være store muligheter for å tilpasse lokalene slik man ønsker; både mht. størrelse, planløsning og standard. 

Beliggenhet

Trygve Lies Plass 1 er en del av Furuset senter, og ligger sentralt til på Furuset i Oslo. Furuset er av mange definert som selve hjertet i bydel Alna, og Trygve Lies Plass, med sine mange tilbud, er et knutepunkt for bydelens innbyggere.

Rett utenfor bygget finner man hovedinngangen til kjøpesenteret, samt et hyggelig torg med sitteplasser og grøntområder. Her er det også nylig oppført et helt nytt bydelshus for Oslo Kommune Bydel Alna som stod ferdig i desember 2021.

I tillegg finner man den flotte "Verdensparken" i umiddelbar nærhet til bygget.

Det er planlagt et vesentlig områdeløft på Furuset, hvor vi allerede har ferdigstilt et nytt bydelshus for Bydel Alna. Andre spennende prosjekter som kan nevnes og som kommer i nær fremtid, er etableringen av en ny, flott bygate og rehabilitering av torget på Trygve Lies Plass. Videre er det planlagt flere nye boligprosjekter i området, og en ytterligere utvidelse av tjenester for bydelens innbyggere. Eier av Trygve Lies plass 1, Furuset Utvikling AS, er en vesentlig aktør i det pågående områdeløftet. Ta gjerne en titt på vår hjemmeside (www.furusetbyen.no) for mer informasjon om oss og våre spennede prosjekter og utviklingsplaner.

Adkomst

Bygget har hovedinngang direkte fra Trygve Lies Plass.

Meget sentral beliggenhet mht. offentlig kommunikasjon; nedgang til t-banestasjon finnes i tilknytning til bygget, og umiddelbar nærhet til bussholderplass på Trygve Lies Plass.

Ellers god parkeringsdekning i parkeringsgarasje under bygget, samt utendørs.

Enkel adkomst med avkjørsel fra E6.

Standard

Bygget holder en god teknisk standard, og møter alle tekniske krav man kan forvente av et moderne kontorbygg.

Ledige lokaler rehabiliteres og tilpasses etter leietakers ønske om løsninger og standard.

Inngangsparti og fellesarealer i trappeoppgang er nylig rehabilitert.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 105
Bruksnr: 707

Visning

Etter avtale.

Beliggenhet

kart
Logo

Wahl Eiendom AS

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode348853440
Sist endret17. apr. 2024 08:01
ReferanseXEtatbygg, finn-annonse, 4. etg. blokk nord.

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.