Bildegalleri

Inaktiv

ROM Glasmagasinet kontorfellesskap, midt i hjertet av Oslo i tradisjonsrikt bygg

Kart med kartnålStortorvet 10, 0155 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
10 - 50 m²
Etasje
4.
Overtakelse
Omgående

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

 Beliggende på Stortorvet midt i Oslo Sentrum

 5 min gangavstand til Oslo S og Jernbanetorget

 En del av ROM kontorfellesskap

 Buss, trikk og taxi rett utenfor inngangsdøren

 Sykkelparkering, garderobe og dusj

 Flott personalrestaurant 

 Effektive og hyggelige lokaler med flott utsikt over byens tak

Kontorene i historiske Glasmagasinet er i dag base for ulike bedrifter innenfor media/reklame, IT, telekommunikasjon, offentlig forvaltning, frivillige organisasjoner og showroom m.fl.
Glasmagasinet har alle de felles tekniske anlegg og tjenester et moderne bygg bør inneholde. Her har du alt du trenger i eget hus, og kort vei til dine kontakter og kunder. I bygget er det flott kantine og flere sosiale soner med moderne møbler i fellesareal. Flere ulike steder du kan sitte å jobbe på eiendommen. 

Fra kontordelen kan du gå tørrskodd inn til senteret gjennom egen inngang. Et historisk, men moderne bygg med stort potensial.

Beliggenhet

Midt i hjertet av Oslo finner du koselige kontorlokaler med fine fellesarealer i et bygg som er en del av byens historie. Nærmeste nabo til Oslo Domkirke og Stortorvet. Trikk, buss og T-bane i umiddelbar nærhet, 5 min gange fra Oslo S. Kort avstand til Regjeringskvartalet, Stortinget og Tinghuset. Alt av butikker og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Eiendommens sentrale beliggenhet gjør den attraktiv for alle virksomheter som ønsker å være lett tilgjengelig, for både ansatte og besøkende.

Adkomst

Kontorlokalene er lyse og effektive med egen inngang, atskilt fra kjøpesenteret. leietakere har også mulighet til å gå inn i kjøpesenteret fra en egen inngang innvendig. Bygget har parkeringsplasser for utleie i kjelleren, sykkelparkering med nye delikate garderober. Trikkeholdeplass rett utenfor døren og 4-5 min gangavstand til Oslo S. 

Innhold

Leie pr. mnd. inkl strøm og felleskostnader

Det er enkle kontrakter med 3 måneders gjensidig oppsigelse. Faste priser er pr. mnd. eks mva.

Ledig rom 4. etasje
Rom 2: 28.500,- pr mnd eks. mva, passer for 6 personer

Den beste gårdeier for dagene som kommer

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper og nummer tre i Norge. Vi forvalter KLPs pensjonspenger som igjen investeres i eiendom.

KLP drifter eiendommene selv og har et dedikert team per eiendom. For oss er det viktig med et godt forhold til våre kunder og vi har en høy KTI score. Vi ønsker tett dialog og gjennomfører kundeundersøkelsene årlig.

KLP Eiendom er miljøsertifisert etter Iso 14001 og kvalitetssertifisert etter Iso 9001.

Kvalitet, kundetilfredshet og miljøarbeid er en del av vårt målsett.

Ta kontakt for visning og mer informasjon.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode348849322
Sist endret24. apr. 2024 11:31
ReferanseIJK

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.