Bildegalleri

Sæpreget lokalet i Strøget / Oslo sentrum

Kart med kartnålTorggata 11, 0181 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
274 m²
Etasje
4.
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Om eiendommen

Kontorlokalet ligger i Strøgetpassasjen med inngang fra både Torggata og Storgata. I Strøget ligger det flere verneverdige bygg med flotte historiske detaljer, her har du muligheten til å få helt spesielt kontorareal i et kreativt miljø. Det er egen heis direkte opp til lokalet. Lokalet har gode kjøkkenfasiliteter med tilknyttet spiserom og innglasset møterom ellers er det åpent kontorlandskap. Leietakertilpasninger kan avtales i samarbeid med utleier.  

Arealnr 401 er på 237,4 kvm netto og 274 brutto. 

* Noen av bildene er digitalt møblert og viser forslag til innredning og løsninger. 

Beliggenhet

Eiendommen har inngang fra Strøget som yrer av liv på ettermiddagen og kvelden med flere spisesteder og barer. På dagtid er det godt besøkte buikker og kontorer oppover i etasjene som trekker flest mennesker.

Torggata er en spennende gate som har utviklet seg mye de siste årene og er nå den tredje største handlegaten i Oslo. Gaten har mange butikker og serveringssteder på gateplan og kontorer oppover i etasjene. Torggata har flere populære serveringssteder som Munchies, Crow Bar & Bryggeri, Lokk, Angst Bar m.m.  

Fra eiendommen er det ca 5 minutters gange til Jernbanetorget og Oslo S.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

THON HOLDING AS

Vi hjelper deg å lykkes

Annonseinformasjon

FINN-kode348829064
Sist endret16. apr. 2024 08:12
ReferanseEline Høyte

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.