Bildegalleri

Moderne og sentrale lokaler i Stortingsgata 6 til en sjeldent gunstig pris!

Kart med kartnålStortingsgata 6, 0161 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
440 m²
Etasje
6.
Renovert år
2014

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Heis
Kantine

Om eiendommen

Velkommen til Stortingsgata 6 - Et arealeffektivt og moderne kontorlokale midt i sentrum til en sjeldent gunstig pris.

Den historiske eiendommen består i dag av 7 etasjer og ble rehabilitert og utviklet med et nybygg i senere tid. Eiendommen består av totalt 6.700 kvm med utadrettet virksomhet på bygulvet, hvor Thune har etablert sitt Showroom konsept, og kontor i de øvrige etasjene. Etasjen er på ca. 440 kvm BTA og ligger i den "nye delen" i byggets 6. etasje. Lokalene vender ut mot Stortinget med åpne vindusflater som gjør at lokalet oppleves lyst med gode arbeidsplasser. Lokalene er i dag innflyttingsklare og består av en åpen løsning, teams/møterom og sosial sone med mini-kjøkken. Det er også mulig å leie lokalene møblert slik at man kan flytte rett inn om ønskelig. 

Det er umiddelbar nærhet til kollektive knutepunkter, restauranter, cafeer, shopping, parkering og hoteller. Stortingsgata 6 er et moderne kontorbygg med et bredt servicetilbud, hvor personalrestauranten ble pusset opp i 2021. Det er også sykkelparkering og dusj & garderobe i underetasjene. I 2022 ble det etablert et nytt inngangsparti fra Rosenkrantzgate med fine kvaliteter og gode takhøyder. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt plassert rett ved Stortinget, kun få minutters gange fra et av Oslos største kollektive knutepunkt - Nationaltheatret stasjon. Her finner man alt av offentlig kommunikasjon; buss, trikk, t-bane og tog/flytog. Kommer man med båt/ferge, er Aker brygge 2-3 minutters gange unna. Den sentrale plasseringen gir rask tilgang til et mangfold av restauranter, kafeer og shoppingmuligheter. Når varmen og solen titter frem flytter serveringsstedene ut på gateplan og Oslo forvandles til en sommerby.

  • Buss: 1 min
  • T-bane: 1 min
  • Trikk: 1 min
  • Tog: 1 min

Innhold

Ledig areal ca. 440 kvm BTA i 6. etasje.

Dagens kontorløsning er en åpen løsning, med mini-kjøkken, møterom og øvrig støttefunksjoner. Lokalene er fleksible og kan enkelt løses etter behov. 

Diverse:
  • Pent inngangsparti og trappegang
  • Heis i bygget
  • Personalrestaurant
  • Sykkelparkering
  • Garderober m/dusj
  • Breeam In-Use Very Good sertifisering

VELKOMMEN TIL VISNING!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 207
Bruksnr: 333

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Cushman & Wakefield Realkapital

Bilde av megler Jan W. Roll

Jan W. Roll

Senior rådgiver | Utleie

Bilde av megler Adrian Eikenes

Adrian Eikenes

Rådgiver | Utleie

Annonseinformasjon

FINN-kode348681552
Sist endret08. mai 2024 13:14
ReferanseSG6

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.