Bildegalleri

Villa Biermann - En unik mulighet på Grünerløkka.

Kart med kartnålBiermanns gate 6, 0473 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
132 - 1 751 m²
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Serveringslokale/Kantine

Arealspesifikasjon

132 kvm Annekset
436 kvm Vognhuset
1183 kvm Hovedhuset

Bebyggelse

Villa Biermann ble oppført for Amund Ringnes i 1989 etter tegninger av arkitekt Harald Olsen. Hovedbygget er bygget i en nøktern stil preget av nyrenessanse med en viss påvirkning fra industriarkitekturen. Vognhuset er et av Oslo´s mest romantisk komponerte uthus med asymmetrisk form og særlig fremtonende tårn og gavl.
Hele eiendommen ble totalrehabilitert i 2018 i tillegg til at det ble bygget underjordisk kantine og møteromsavdeling som knytter byggene sammen. Det ble også bygget et nytt anneks på baksiden av Vognhuset, samt lysthus tilrettelagt for servering i hagen. Et tre mål stort hageanlegg med anlagt dam og lysthus er en grønn oase som kan benyttes av leietakerne i Biermanns gate 6.

Beliggenhet

Villa Biermann ligger på den øvre delen av Grünerløkka ved gamle Ringnes Bryggeri. Området langs Akerselva er tilholdssted for en rekke bedrifter, spesielt innenfor kreative næringer. I området finner vi blant annet Mølleparken med Kulturdirektoratet og flere filmselskaper, Myhrens Verksted med blant annet tv produksjon, Arbeids- og Velferdsdirektoratet, Sagene Bydel og en rekke kulturbedrifter. Eiendommen ligger bymessig godt tilknyttet kollektivtransport i Toftes gate og Sannergata, med hovedtrafikkårene i Oslo med Sannergata i syd og Ring 2 i nord. Eiendommen grenser til Toftes Gate med holdeplass for bytrikk 11, 12 og 18 med inngang direkte til eiendommen. I tillegg er det kort avstand til 28 bussen (Ring 2) og
bussene 21 og 33 (Sannergata). Flybussen har holdeplass rett ved.

Parkering

Det blir mulig å leie parkeringsplasser med lading rett utenfor døren.

Tomt

Eiendommen har en 3 mål stor tomt som er tilbakestilt til sin opprinnelig prakt slik den fremstod rundt år 1900 Oppkjørslene er belagt med brostein, og eiendommen har smijerns gjerder mot gaten.
I hagen er det bygget et lysthus med toaletter og mulighet for servering.

Eiendommen har utendørs parkeringsplasser tilrettelagt for lading av elbiler.

Standard

Eiendommen er totalrehabilitert og holder meget god standard. Det er lagt stor vekt på kvalitet og god design. Alle gulv er Dinesen heltre eller pusset betong, veggene og himlingene er malte og har perforerte plater for god akustikk.

Eiendommen har personheis, ventilasjonsanlegg med kjøling, felles kantine, felles møteromsavdeling, appstyrt system for lys, inneklima og solblending. Bygget har bredbånd og skjult kabling til arbeidsplasser. Det er SG låssystem, samt alarm og utvendig kameraovervåking. Eiendommen har vannbåren gulvvarme og radiatorer.

Inneholder

Vi ser nå etter ny leietaker til Villa Biermann etter at dagens leietaker har vokst ut av lokalene. Dette er en unik mulighet for en kresen leietaker som ønsker noe helt spesielt for sine ansatte og for å bygge selskapets identitet.

Eiendommen består av Hovedhuset BTA 1.183 kvm., Vognhuset BTA 436 kvm. og Annekset BTA 132 kvm. Byggene henger sammen som en enhet slik at eiendommen kan leies samlet, eller hvert bygg separat. Eiendommens fellesareal inneholder kantinefasiliteter med storkjøkken, møteromsavdeling samt hageanlegget med lysthus. Samlet leieareal BTA 1.770 kvm. inkludert fellesareal.

Villa Biermann består av:

Hovedhuset er BTA 1.183 kvm. og er fordelt over 4 plan som er forbundet med et flott trappeløp, samt heis. Det er etablert åpne kontorlandskap, samt enkelte kontorer og team-rom. I underetasjen er det møteromsavdeling og garderober med dusj. I første etasje er det utgang til en stor terrasse med trapp til hagen og andre etasje har utgang til en stor veranda. Loftet har fått nytt tak med store glassfelt som gir et særdeles lyst trivelig arbeidsmiljø.

Vognhuset er BTA 436 kvm. over 2 plan. Alle etasjer holder meget høy standard og har god takhøyde, noe som gir et luftig og herskapelig inntrykk.

Annekset er BTA 132 kvm. (en etasje). Bygget er nyoppført 2018 og holder meget god standard.

Den nye kjelleren knytter byggene sammen og inneholder kantine, samt flere møterom som benyttes i fellesskap med de øvrige leietakerne.

Felles hageanlegg og lysthus gir muligheter for arrangementer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 225
Bruksnr: 37

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

AREALPARTNER NÆRINGSMEGLING AS

Utleie - Salg - Eiendomsforvaltning

Annonseinformasjon

FINN-kode348064770
Sist endret11. apr. 2024 12:48
ReferanseAPN1.2288

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.