Bildegalleri

Moderne kontorlokaler i Hjertet av Oslo Velkommen til Karl Johans gate 37B

Kart med kartnålKarl Johans gate 37B, 0162 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
383 m²
Etasje
7.
Renovert år
2019

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Vi kan nå tilby lyse og moderne kontorlokaler med en høy standard, sentralt plassert på Karl Johan, mellom Stortinget og Slottet. Eiendommen har et representativt og historisk preg med Nasjonalteateret som nærmeste nabo.

Kontorene ligger i 7. etasje, over eksklusive Paleet kjøpesenter, og er på 383 m² BTA. Lokalene ble pusset opp i 2019 og er i dag innredet med en kombinasjon av cellekontorer og åpen løsning. Lokalene har en høy standard og er innflytningsklare. Det er godt med vinduer gjennom hele lokalet som gir mye naturlig lys og gode arbeidsplasser.

Lokalet har også flere gode møterom, kopi-/lagerrom, toaletter og et innbydende kjøkken med sosial sone. Det er en enkel adkomst til lokalene med heis.

Eiendommen kan tilby det som måtte ønskes av fellesfasiliteter med nyoppusset personalrestaurant, som er driftet av Compas Group, og en helt ny terrasse for å nyte gode utelunsjer. Det er i tilknytning til dette etablert et moderne møterom, som kan benyttes av leietakerne på eiendommen. Det er også trimrom, garderobe- og dusjanlegg og innendørs sykkelparkering. Kjøpesenteret Paleet har også et bredt mat- og serveringstilbud, med flere gode shoppingmuligheter.

Det er også innendørs parkering for både bil og sykkel til nye leietakere.

 

Beliggenhet:

Bare ett minutts spasertur unna, ligger et av Norges største kollektive knutepunkt, Nationaltheatret Stasjon. Her er det t-bane, trikk, tog og flytog som tar deg raskt og effektivt dit du måtte ønske. Nærmeste t-banestasjon er Stortinget og det er god parkeringsdekning i underliggende garasjeanlegg for både bil og sykkel.

Den unike beliggenheten gjør at du finner alt av byens servicetilbud rett utenfor døren, med butikker/kjøpesenter, hyggelige cafeer, hotell, teater og restauranter mm.

 

Om gårdeier

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper og nummer tre i Norge. De forvalter KLPs pensjonspenger som igjen investeres i eiendom. KLP drifter eiendommene selv og har et dedikert team per eiendom. Det viktig med et godt forhold til leietakerne og KLP har en høy KTI score.

 

Velkommen til visning!

Visning

Etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Cushman & Wakefield Realkapital

Annonseinformasjon

FINN-kode348023835
Sist endret12. apr. 2024 06:58
ReferanseKJ 37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.