Bildegalleri

Butikk- og kontorlokaler på Nordås

Kart med kartnålSøråshøgda 9, 5235 Rådal

Nøkkelinfo

Areal
100 - 627 m²
Tomt
Eiet
Etasje
3.
Overtakelse
Lokalene kan overtas etter avtale.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Kjøpesenter
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement
Butikk/Handel

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis

Arealspesifikasjon

2. etg: 109 kvm Butikk
2. etg: 161 kvm Butikk
3. etg: 100 kvm Kontor/lager
3. etg: 257 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Kilden Senter er et koselig nærsenter beliggende på Nordås i Fana. Senteret ble etablert på 1980-tallet og har et godt utvalg av butikker. I 3 etasje er det i dag helserelaterte tjenester.

Beliggenhet

Eiendommen har god beliggenhet på Nordås i Ytrebygda bydel. Bydelen har ca. 3500 innbyggere om området består primært av boliger og en del handel. De ledig lokalene ligger henholdsvis i 2. etasje (butikk) og i 3. etasje (kontor) på Kilden Senter. Mens butikklokalene ligger i en handels etasje med andre butikker, ligger de ledige kontorlokalene i det som i dag er en ren helseetasje med legekontor, fysioterapi, tannlege og andre helsetjenester.

Innhold

På Kilden senter har vi ledige lokalene ligger i byggets 2 og 3. etasje.
Butikklokale 1, 2. etg. BTA 109,2 m². Butikklokalene er i dag et lokale.
Butikklokale 2, 2. etg. BTA 214,8 m². Butikklokalene er i dag et lokale.
Kontorlokale 3 etg. BTA 357 m² og er i dag innredet med en kombinasjon av cellekontor, landskap, møterom, lager og kjøkken. Lokalene kan bygges om og tilpasses ønsket innredning.

Standard

Lokalene ble pusset opp for noen år siden og holder god standard.

Adkomst

Adkomst med bil fra RV 580 inn i Steinsvikveien, og deretter videre inn i Nordåsveien. Ta så inn til Søråshøgda. Bygget ligger på høyre side etter innkjøring til Søråshøgda.

Parkering

Gode parkeringsforhold i tilknytning til lokalene.

Offentlig kommunikasjon

Bussforbindelse i Nordåsveien og ca. 1 km til Bybanestopp ved Lagunen Storsenter.

Overtakelse

Lokalene kan overtas etter avtale.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundetiltak av både oppdragsgiver og leietaker.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å bekrefte identiteten til leietaker på grunnlag av gyldig legitimasjon. Samt plikt til å foreta kontroll av eventuelle reelle rettighetshavere. Der leietaker opptrer i henhold til fullmakt må også fullmaktsgivers identitet bekreftes på grunnlag av gyldig legitimasjon. Kundetiltak av leietaker skal senest skje på kontraktsmøtet.

Dersom leietaker opptrer i henhold til fullmakt, må fullmakten fremlegges samtidig som kontrakt inngås. Dersom leietaker er en juridisk person (AS mv.) plikter leietaker å fylle ut og returnere egne kundekontrollskjemaer før kontraktsmøtet i tillegg til å fremlegge firmaattest.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av oppdraget. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere mistenkelige avtaleinngåelser til Økokrim. Med mistenkelig avtaleinngåelse menes en avtale som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundetiltak kan også være et forhold som gjør oppdraget mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Diverse

De ledige lokalene ligger i en etasje som i dag består av helserelaterte tjenester.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 121
Bruksnr: 491

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Næring Bergen

Bilde av megler Stephane Bergfald Trotta

Stephane Bergfald Trotta

Næringsmegler

Bilde av megler Ida Fure

Ida Fure

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Annonseinformasjon

FINN-kode347912411
Sist endret10. apr. 2024 12:16
Referanse2902220012

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.