Bildegalleri

Fleksible arealer til leie i Kongsvinger sentrum! Arealene ligger i byggets 2. etasje. og er på ca. 450 kvm!

Kart med kartnålGLOMMENGATA 69, 2211 Kongsvinger

Nøkkelinfo

Areal
0 - 450 m²
Etasje
2.
Byggeår
1960
Renovert år
2019
Overtakelse
01.04.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Undervisning/Arrangement
Kombinasjonslokaler
Kontor
Andre
Serveringslokale/Kantine
Lager/Logistikk

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Nye fleksible arealer til utleie! Arealene ligger i byggets 2. etasje med flott utsikt mot Glomma. Arealene er nyoppusset og holder god standard i 2024. For øyeblikket har arealene en åpen planløsning, som kan tilpasses ny leietaker. Arealet kan enkelt tilpasses ulik bruk, og gårdeier er fleksibel når det gjelder tilpasning, oppdeling samt utforming.
Det er mulighet for parkering på baksiden av eiendommen samt gjesteparkering på fremsiden.
På bakkeplan ligger Palace cafe, med servering av mat, kaffe og diverse kaker. Dette gir muligheter for lunsjordninger eller bedriftsavtale.
Næringsarealene ligger et par minutter gange fra togstasjonen samt nærmeste busstopp noe som gjør det svært attraktivt å benytte offentlig transport til eiendommen. Det er gode muligheter for eksponering ut mot Glommengata og Kongsvinger bru.

Det er fjernvarme til bygget samt ny ventilasjon, elektro og vvs. Det finnes 1 wc og 1 hwc i arealet, som er tilrettelagt alle. Bygget har ellers svært lave felleskostnader!

Ta gjerne kontakt for spørsmål til objektet eller for visning.

Beliggenhet

Glommengata 69 ligger fint til i sentrum av Kongsvinger med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Tog og buss stasjonen ligger et par minutter gange fra eiendommen . Eiendommen ligger fint til langs Glommengata med gode muligheter for profilering mot hovedvei.
Eiendommen ligger på riktig side av elven etter avkjøring fra E16.

Adkomst

Eiendommen ligger på riktig side av elven med direkte adkomst fra E16. Glommengata går videre inn til sentrum hvor Glommengata 69, ligger ved hovedveien lett synlig når du kommer kjørende.
Kommer du med tog ligger eiendommen ca. 3 minutter gange fra togstasjonen. Krysser du elven via Kongsvinger bru, ligger eiendommen fint til på venstre side.

Standard

Glommengata 69 ble totalrenovert og bygget om i 2019/2020. Hele bygget er oppgradert inkludert alt av tekniske installasjoner. Kontoretasjen er oppgradert med bla. fjernvarme, nye toaletter, gulv og overflater. Alle vinduer er byttet for bedre isolering og utsyn mot Glomma. Alle overflater er totalrenovert og fremstår som tidsriktige for dagen bruk. Vvs og elektro var nytt i 2020. Ny ventilasjon som holder forventet kvalitet i 2024. Det ledige arealet kan tilpasses leietaker, og gårdeier er fleksibel på løsninger for dette.
Deler av eiendommen er utled til Palace cafe, slik at det kan tilbys ulike løsninger for lunsjmat og overtidsmat om ønskelig.
Eiendommen holder god teknisk stand.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 72
Bruksnr: 9

Visning

Fleksible arealer til utleie i Kongsvinger!

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode347844934
Sist endret09. apr. 2024 23:26

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.