Bildegalleri

Attraktivt hjørnelokale i Trondheim sentrum egnet for butikk eller servering. Flott beliggenhet med store fasadevinduer.

Kart med kartnålOLAV TRYGGVASONS GATE 3, 7011 Trondheim

Nøkkelinfo

Areal
434 m²
Etasje
1.
Overtakelse
01.05.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Serveringslokale/Kantine

Fasiliteter

Alarm

Om eiendommen

Magic Norway er eiendomsbesitter av Olav Tryggvasons gate 3 i Trondheim. Hoveddelen av eiendommen er utleid til Nordic Choice Hotel, og ble i 2023/2024 delvis renovert. Det drives under konseptet Comfort Hotel Trondheim, og er et av byens mest populære hoteller med nesten 70.000 gjester hvert år. I sommerhalvåret har det gjerne opp mot 400 gjester hver natt.

Det aktuelle lokalet har store vindusflater ut mot gaten og ligger på hjørnet
Olav Tryggvasons gate/Krambugata. Vis-à-vis finner man Folkets Konferansesenter, Nova Kino og Olavshallen. Innenfor 100 meters radius ligger også Los Tacos, Camilla Pihl, Peak Performance, holdeplass for offentlig kommunikasjon og drosjeholdeplass.

Dette er altså et område hvor det ferdes mange personer, som igjen gir muligheter for flere ulike konsepter. Lokalet er i dag innredet med gulv, vegger, god takbelysning og innehar god takhøyde. Det kan tilrettelegges for god plass til lager i underetg. i bygget ved siden av. Det finnes en sjarmerende bakgård som vurderes tatt i bruk ved eksempelvis servering, eller ved spesielle arrangement som f.eks. tema- eller markedsdager.

Lokalet kan forbindes med hotelllobbyen, som gir gode muligheter for samhandling med hotellet.

Dette passer for ulike konsepter innen varehandelen, alternativt servering eller konditori.

Beliggende i samme kvartal har vi i tillegg et butikk-/serveringslokale på 282 m2 bto. til leie. Dette er også et hjørnelokale, ut mot Elsa Laula Renbergs Plass, og med mulighet for uteservering med 8-12 sitteplasser. Adressen for dette er Krambugata 3.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i østre del av Trondheim sentrum, i en gate med mange gående forbi hver dag mellom Mitdbyen og områdene ved Solsiden/Møllenberg.

Metrobusslinjen har trasé i gaten.

Adkomst

Fra øst/Solsidenområdet: Over Bakke Bro på vei inn mot sentrum, Olav Tryggvasons gate 3 ligger som eiendom nr. 2 på venstre side etter at Kjøpmannsgaten er krysset.

Standard

Butikklokaler av god standard med innlagt ventilasjon, sentralvarme, brannalarm og wc.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5001
Gårdsnr: 401
Bruksnr: 173

Visning

Ta kontakt på tlf. +47 90653731 for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode347819307
Sist endret18. apr. 2024 10:49

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.