Bildegalleri

Myrens Verksted - kontorlokale i historiske omgivelser langs Akerselva

Kart med kartnålMyrens Verksted 3C, 0473 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
203 m²
Etasje
3.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Ledig lokale på Myrens Verksted, eid av Myren Eiendom AS. Området er historisk kjent fra fabrikken Myren Verksted som ble grunnlagt i 1848, og var arbeidsplass for fabrikkarbeidere i over 100 år. Området er i dag næringslokaler fordelt over 12 bygg, bestående av restaurerte opprinnelige bygg, påbygg og nyere bygg. Her finnes løsninger for både små og store bedrifter.

I dag har Myrens Verksted et av Oslos største og mest inspirerende miljø innen film og produksjon, og også tunge og store fagmiljøer i så vel offentlig sektor som tradisjonell nærings- og industriell virksomhet.

Du skal alltid føle deg varmt velkommen på Myrens Verksted, både som besøkende og som leietaker.

Beliggenhet

Midt i hjertet av Myrens Verksted på Torshov, sentralt ved Ring 2. En pulserende næringspark med historie og sjarm rett ved Akerselva, omringet av grøntområde og trivelige boligsameier.

På området finnes Myrens Sportssenter, Crossfit Sagene og Klatreverket for et bredt utvalg av treningsmuligheter.  Gangavstand til dagligvare, butikker og kaféer.

Adkomst

Enkel adkomst med både bil og offentlig transport. Parkeringsmuligheter på området.

Innhold

Moderne og lyst kontorlokale med glassfasade fra gulv til tak.

Lokalet er gjennomgående og består av to møterom, et stillerom/møterom, åpent kontorlandskap, sosial sone med kjøkkenkrok og felles toaletter.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode347085315
Sist endret05. apr. 2024 10:26
ReferanseMyrens Verksted 3C, 3. etg

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.