Bildegalleri

Trendy næringslokale på gateplan med svært god beliggenhet på Kalbakken Senter! Tlf 98605034!

Kart med kartnålnedre Kalbakkvei 4, 0950 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
120 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement

Om eiendommen

Trendy næringslokale på gateplan med svært god beliggenhet på Kalbakken Senter! Tlf 98605034!

Her i Nedre Kalbakkenvei 4 ligger en flott næringseiendom. Bygget er velholdt med gode fasiliteter og svært store vinduer som gir god synlighet mot gateplan. Lokalet som er for leie er plassert i byggets første etasje og fremstår ryddig og areal effektivt - og med flere muligheter for god plassutnyttelse.

Lokalene ligger sentralt plassert i en pulserende del av Kalbakken i sentrum av bydel Øst i Oslo. Her er det flere kollektivmuligheter i umiddelbar nærhet – med svært kort avstand til Ring 3. I området som sogner til lokalene eksisterer et mangfoldig tilbud med blant annet bank, apotek, legesenter, matvarebutikker, restauranter, torg og annet. Det er også flere skoler og et tett bebygd område som trekker mye mennesker til gatene.
For lokalene vil man særlig fremheve de store vinduene som gir god mulighet for eksponering mot gateplan. Passer bra for den rette driver med muligheter for ulike konsepter.
Næringslokalet er: 120 kvm BTA og befinner seg i byggets første etasje.
Ta kontakt snarest for visning eller ytterligere info på Tlf 98605034 eller Mohsin@tneiendommer.no!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode346985770
Sist endret10. mai 2024 20:05

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.