Bildegalleri

Attraktivt og sentralt kontorlokale til leie i Strandgaten 9

Kart med kartnålStrandgaten 9, 5013 Bergen

Nøkkelinfo

Areal
278 m²
Etasje
3.
Kontorplasser
15
Overtakelse
omgående

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Om eiendommen

Sentralt kontorlokaler til leie i Bergens mest eksklusive handlegate. Lokalet ligger i eiendommens 3. etasje og fremstår som lyse og fine. Lokalet trenger en lett oppussing, men står fritt da det bare er muligheter for ny leietaker. Lokalet kan tilpasses etter ønsker og behov.

Kontorlokalene har egen inngang fra Strandgaten og tilkomst med felles heis til egne lokaler.

Fasiliteter : Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, sykkelparkering, garderobe og heis.

Plan 3, ledig 278 m2 BTA inkludert fellesareal.

6 store kontorer ut mot handlegate
1 Felles sosial sone
1/2 store møterom kan gjøres om til landskap eller kontorer 
1 grupperom
2 toaletter
1 kjøkken 

Fornøyde leietakere
VestenFjeldske Eiendom drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.
Vi gjør det også enkelt for våre leietakere å vokse sammen med oss da vi eier en stor eiendomsportefølje i Bergen Sentrum.

Om oss
VestenFjeldske Eiendom AS er et eiendomsselskap under Reitan Eiendom AS. Vi er et rendyrket eiendomsselskap med en attraktiv eiendomsportefølje hovedsakelig i Bergen sentrum. 

Med beste beliggenhet på våre eiendommer og god standard på lokalene skal vi være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av kontor, restaurant- og butikklokaler.

Utstyr og produkter i våre eiendommer skal være moderne og fremtidsrettet, og miljøvennlig teknologi skal selvsagt benyttes.

Et av Reitangruppen sine verdigrunnlag er Kunden er vår øverste sjef – for oss er det viktig å skape gode og langsiktige relasjoner til våre leietakere gjennom gode prosesser og at man sammen finner løsninger som gir stabilitet og lønnsomhet.

Velkommen til oss i VestenFjeldske Eiendom AS!

Beliggenhet

Bygget har adresse Strandgaten 9 og ligger i nærheten av både Torgallmenningen, Fisketorget og Bryggen.

Området er meget attraktivt, og vi ser økende interesse for å etablere seg i Strandgaten. Det er flere nye, spennende etableringer de siste årene. Vi ser en økende kundetilstrømming til hele Strandgaten.

Leietakerne våre i Strandgaten 9 er: Apotek 1, Alvergruppen AS, Dips, Kontorfellesskapet AS, Pivot invest, Advokatfirma Mæland & Co AS.

Adkomst

Bergen Sentrum har offentlig kommunikasjon til alle bydeler. Både flybussen og bybanen nås på et par minutters gange. Det er parkeringsmuligheter i Klostergarasjen og i City Park. EL-biler kan parkere til halv pris i Bygarasjen, som kun er ca 10 min. spasertur unna.

Ønsker du å gå eller sykle til jobb?
I underetasjen til nabibygget er det tilgang til innvendig sykkelparkering, garderobe og dusj. 

Innhold

s

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 165
Bruksnr: 16

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Vestenfjeldske Eiendom AS

Vestenfjeldske Eiendom AS

Annonseinformasjon

FINN-kode346944594
Sist endret05. apr. 2024 08:34

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.