Bildegalleri

Gode fasiliteter på Bryn - ledig fra Q1 2025

Kart med kartnålØstensjøveien 32, 0667 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
989 m²
Etasje
2.
Overtakelse
Q1 2025

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Østensjøveien 32 ligger meget sentralt på Bryn og er godt profilert. Bygget er oppført år 1999 og består av 5 etasjer med kontor i tillegg 3 underetasjer med lager og rikelig med parkering. Fellesarealene og kontorene fremstår som lyse og luftige med inngangsparti og lysgård i sentrum av eiendommen. Inngangsparti, personalrestaurant, kaffebar samt felles møteromsfasiliteter er nylig oppgradert og fremstår som moderne og delikat. Øvrige fellesfasiliteter i bygget er innendørs sykkelparkering, garderobe/dusj, auditorium til 75 personer og et treningssenter driftet av Arca med bl.a. egen ballhall og spinningsal, se gjerne arca.no for mer informasjon. 

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Beliggenhet

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76

T-banelinje: 1, 2, 3 og 4

Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)

Flybuss fra Helsfyr

Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Innhold

989 kvm. ledig kontor i 2. etg. 

Lokalene kan tilpasses leietakers behov og passer godt for både cellekontorer og åpne løsninger. Bygget er utformet som en H med inngangsparti og lysgård i sentrum. Denne formen gjør at alle lokaler blir optimale når det gjelder lysforhold og kort avstand til vinduer.

Det kan tilbys inne- og utendørs parkering, ladestasjon til el bil etter avtale. Innendørs sykkelparkering samt garderobe/dusj. Mulighet for leie av lager. Vareheis i tillegg til peronsheis. Øvrige fellesfasiliteter som kantine, kaffebar, felles møterom og kursrom samt auditorium, treningssenter driftet av Arca (arca.no) 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode346811272
Sist endret03. apr. 2024 12:25
ReferanseØ32, 2. etg.

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.