Bildegalleri

Leie av salgsplass Kalbakken Senter. Tlf. 90545158!

Kart med kartnålNEDRE KALBAKKVEI 2, 0950 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
10 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Andre

Om eiendommen

Leie av salgsplass på Kalbakken Senter. Tlf. 90545158!

Kalbakken Senter AS har gleden av å tilby en salgsplass til leie for food truck eller andre typer salgsvogner. Salgsplassen er tilrettelagt med tilgang til vann og strøm.

Plassen ligger ved Kalbakken Senter, et veletablert og populært næringsområde i området. Senteret huser en rekke spennende konsepter, blant annet Haveli Tandoori, DNB, Papa Rosa Pizza & Bakeri, legekontor, tannlege, dagligvarebutikkene Joker, Naithal Food City og Mint.

Området har kort avstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, treningssentre, legekontorer, tannleger og ikke minst T-bane og busstopp. Det er også et bredt utvalg av kjøpesentre i nærheten, inkludert Kalbakken Shopping, Linderud Senter, Grorud Senter og Stovner Senter. Videre er det gangavstand til flotte turområder i Lillomarka, med muligheter for flotte turer og bading.

Ta kontakt på telefon 90545158 for mer informasjon eller visning!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode346663321
Sist endret02. apr. 2024 12:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.