Bildegalleri

Attraktive kontor- og forretningslokaler på 115 og 317 kvm BTA i Lillestrøm sentrum

Kart med kartnålTorvet 5, 2000 Lillestrøm

Nøkkelinfo

Areal
115 - 432 m²
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel

Arealspesifikasjon

1. etg: 115 kvm Forretning/kontor
2. etg: 317 kvm Kontor

Inneholder

Vi søker virksomheter som ser verdien av å etablere seg i attraktive lokaler midt i Lillestrøm sentrum - En av Østlandets raskest voksende byer med et rikt servicetilbud og nærhet til Oslo, Gardermoen og øvrige kommuner i området.

LOKALE 1, ca. 115 kvm BTA i 1. etasje.
Eksklusivt areal ca. 100 kvm (BRA). Lokalet har vært i bruk til kontor, men vil også være meget velegnet til forretning. Lokalet har egen inngang direkte fra bakkeplan og har store vinduer med gode profileringsmuligheter ut mot Solheimsgata og nye Meierikvartalet.

Lokalet er p.t. inndelt med et stort åpent areal, to møterom/åpent landskap, spiserom/kjøkken og kopirom. Trapp fra lokalet til toaletter i underetasje. Lokalet har en god og moderne standard med gode materialvalg. Flott te-kjøkken med blant annet oppvaskmaskin.

LOKALE 2, ca. 317 kvm BTA kontor i 2. etasje.
Eksklusivt areal ca. 282,9 kvm (BRA). Lokalet har vært i bruk til regnskapskontor og består p.t av 13 romslige cellekontorer (hvorav ett ekstra stort), 2 wc, te-kjøkken, spise/møterom, kopirom og lite lager/patcherom. Egen inngang (lokalet vender mot Torvet, gågaten/lyskrysset Sørumsgata/Solheimsgata) med adkomst både via trappegang og heis.

Mulighet for tilpasninger samt å etablere ny kjøkkenløsning.

Utleier er en solid lokal aktør som er svært opptatt av å finne gode løsninger for sine leietakere.

PARKERING
Det medfølger ingen p-plasser til leieforholdet, men p-plasser i parkeringskjeller på Lillestrøm Torv kan leies gjennom direkte avtale med Aimo Park som for tiden drifter parkeringsanlegget.

Lillestrøm har generelt god parkeringsdekning, og det er også avgiftspliktig p-hus tilknyttet senteret som kan benyttes av kunder/besøkende.

DIVERSE OPPLYSNINGER
Meget sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum med gangavstand til Lillestrøm stasjon.
Lokalene leies ut hver for seg, men deles ikke opp i mindre enheter.
Gode profileringsmuligheter.
Ventilasjonsanlegg med kjøling.
Mulighet for rask overtakelse.
Innlagt fiber.

BELIGGENHET
Eiendommen har en svært sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum med gangavstand til alt av fasiliteter. Området generelt består av sentrumsgårder bestående av forretninger, kontorer og boliger. Kort vei til Lillestrøm kollektivterminal.

Det er reisetid på ca. 11 minutter til Oslo sentrum og det samme til Oslo Lufthavn/ Gardermoen med tog. Bil til Oslo sentrum tar 15-20 minutter.

Tomt kvadratmeter

0

Ansvarlig megler

Rune Eide

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3205
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 110

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Real Næringsmegling AS

Næringsmegler - Romerike​/​Oslo nord

Annonseinformasjon

FINN-kode346630134
Sist endret02. apr. 2024 08:51
Referanse23060

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.