Bildegalleri

Særegent showroom/kontor, sentralt plassert i Nydalen

Kart med kartnålNydalsveien 30 A, 0484 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
350 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Kombinasjonslokaler
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Nydalsveien 30A har en unik beliggenhet midt i kjernen av det urbane, levende Nydalen. Lokalene ligger i et sjarmerende teglsteinsbygg i Nydalsveien 30A hvor restauranten Nydalen Bryggeri & Spiseri holder til i de to nederste etasjene. 
Alfa sko leier hele 3. etg som de benytter til showrom, kontor og lab, og J. Lindeberg leier halve 4. etg som de benytter til showrom.

Vi er på utkikk etter en leietaker til de resterende 350 kvm BTA lokalene i 4. etg. Lokalene er meget sentralt plassert med store vindusflater ut mot torget og sentrum i Nydalen. Her kommer den fine utsikten mot elven, torget og signalbygget Vertikal Nydalen virkelig til sin rett.
Lokalene vil tilpasses behovene til ny leietaker, og vi vil sammen bli enige om endelig planløsning, gulvbelegg, farge og identitet.

Det vil være mulighet for leie av parkeringsplasser på terreng og i garasje i nærheten av bygget. Det tar kun 2 minutter å gå til Nydalen t-banestasjon som har hyppige avganger til sentrum.

NYDALEN
Hold deg oppdatert på www.nydalen.no

Nydalen er blitt et av Oslos mest fremtidsrettete bydelssentrum som stadig flere bedrifter etablerer seg i. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går hele tiden .


Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig. Oslos største kjøpesenter ligger i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
- 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
- 9 min til Majorstuen
- 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
- 12 min til Jernbanetorget

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen stasjon på Gjøvikbanen har hyppige togavganger i begge retninger. Toget stopper på samme stasjoner som flytoget: Oslo S, Nationaltheatret og Skøyen.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 5000 parkeringsplasser inne og ute. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Avantor AS

– Eiendom for hodet og hjertet

Annonseinformasjon

FINN-kode345555674
Sist endret05. juni 2024 09:23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.