Bildegalleri

Moderne kontorer - Arendals mest attraktive beliggenhet!

Kart med kartnålLangbryggen 9, 4841 Arendal

Nøkkelinfo

Areal
374 m²
Bruksareal
374 m²
Tomt
Eiet
Etasje
4.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Kort om eiendommen

Topp moderne kontorlokaler på bryggekanten i Arendal sentrum. Lokalen er lyse og luftige, med sosiale soner, funksjonelle kontorer og to romslige møterom. Det er felles kantine med øvrige leietakere på bygget som betjenes av dyktige kokker. Leietakerne har tilgang til en unik takterrasse med utekjøkken og fantastisk utsikt.

Beliggenhet

En av Arendals beste beliggenheter på Langbryggen i Pollen, med flott utsikt over havna og byen. Kort avstand til båt, buss og alle byens parkeringshus.

Innhold

Arealene er delt inn i fem kontorrom med plass til 4-6 personer hver, samt to mindre kontorer. Lokalene har et felles mingleområde med kjøkkenkrok, samt to større møterom som også kan brukes som kontorer ved behov. Videre finnes det lager, toaletter, garderober og dusjfasiliteter. Det er også en gang med direkte tilgang til kantinen.

Eiendommen har gjennomgått oppgraderinger og blitt omgjort til moderne kontorlokaler med meget kule fellesområder! Passer for en bedrift som vil ha det lille ekstra! Arealene er perfekt for kreative og fremtidsrettende bedrifter.

Utleiers krav til sikkerhet

Det må påregnes og stille bankgaranti eller depositum som sikkerhet for leieforholdet. Normalt utgjør garantisummen et beløp som tilsvarer ett års forpliktelser iht. leiekontrakt.

Parkering

Det er kort avstand til byen parkeringshus.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4203
Gårdsnr: 501
Bruksnr: 450

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode345200754
Sist endret11. apr. 2024 11:20
Referanse1-0033/24

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.