Bildegalleri

Inaktiv

Flotte kontorlokaler i etablert næringsområdet og handel

Kart med kartnålSofus Jørgensens veg 5, 6415 Molde

Nøkkelinfo

Areal
250 m²
Etasje
3.
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Kjøpesenter

Fasiliteter

Alarm
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Solco eiendommen er et kontorbygg bestående av 3 etasjer med ca. 500 m2 pr etasje. Ledige areal i 3. etasje består av lyse, fine cellekontor med god standard. Et møterom og god mingleplass. Kontorfløyen er nyoppusset og innflyttingsklar. Det er flere felles møterom tilgjengelig i eiendommen. Felles kantine kan også benyttes utenom lunsjtid til arrangement eller større møter.

  • Heis
  • Gode parkeringsmuligheter på eiendommen
  • Felles ubetjent kantine i 3. etasje.


3. etasje 

Brutto 250,8 kvm og innflyttingsklare. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert forretning-og kontorområde ca. 1 km øst for Molde sentrum. Molde er den ledende industrikommunen i Møre og Romsdal fylke, som igjen er Norges ledende industrifylke.

Molde blir kalt for Rosenes by, og dette har sitt opphav i behagelig klima og frodig vegetasjon som kjennetegner området. Store deler av kommunen ligger sydvendt i fjordstrøk med stabile vinterforhold og gode sommertemperaturer. I Molde er det ca. 31.000 innbyggere. Her ligger forretninger, administrasjon, hoteller, offentlig og privat tjenesteyting og kaianlegg. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

THON HOLDING AS

Vi hjelper deg å lykkes

Annonseinformasjon

FINN-kode345085605
Sist endret10. apr. 2024 08:50
ReferanseEleni Papadopoulou

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.