Bildegalleri

Attraktivt i Vika ved Aker Brygge og Tjuvholmen

Kart med kartnålMunkedamsveien 65B, 0270 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
180 m²
Overtakelse

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

Om eiendommen

Velkommen til Munkedamsveien 65 B, en representativ og godt synlig eiendom beliggende ved rundkjøringen til Aker Brygge og Tjuvholmen.

Innhold

Lokalene er på ca. 180 m2 BTA og oppfattes som lyse og moderne med god standard, sentralt plassert i Vika - med Tjuvholmen og Aker Brygge som nærmeste nabo. Lokalene er i dag innredet med en blanding av teamkontor, cellekontor, møterom og kjøkkenavdeling med moderne farger og glassvegger. Det er også tilgang til treningsrom, badstue og dusj & garderobe. 

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i Vika vis a vis Aker Brygge og Tjuvholmen. Her finner man alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Dette gjør det til et av de mest attraktive områdene i Oslo.

Vika, Aker brygge og Tjuvholmen ligger attraktivt til i Oslos CBD og er en spennende blanding av nasjonale- og internasjonale kontormiljøer, shopping, gallerier og spisesteder. Spisestedene tilbyr et rikt utvalg og passer like godt til lunsjmøter som til en hyggelig middag på kveldstid.

Med umiddelbar nærhet til byens puls og Oslofjordens rekreasjonsområder har en levende bydel fått vokse frem og er i dag et attraktivt område for leietakere som ønsker å ha alt på ett sted.

Offentlig transport:

Det er svært godt kollektivtilbud i området, og det er kort vei til trikkestopp ved Aker Brygge eller Tjuvholmen og Vika busstopp, samt T-bane, tog og flytog på Nationaltheatret.

Overtakelse

Etter nærmere avtale - lokalene er innflytningsklare og kan overtas på kort varsel.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 209
Bruksnr: 238

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Cushman & Wakefield Realkapital

Bilde av megler Adrian Eikenes

Adrian Eikenes

Rådgiver | Utleie

Bilde av megler Jan W. Roll

Jan W. Roll

Senior Rådgiver | Utleie

Annonseinformasjon

FINN-kode345046717
Sist endret06. mai 2024 08:07
ReferanseM65

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.