Bildegalleri

Mosseporten: Lager-og logistikktomt klar for utvikling for inntil 12.400 m2

Kart med kartnålIndustriveien 2, 1530 Moss

Nøkkelinfo

Areal
12 400 m²
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Lager/Logistikk

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Ved Mosseporten har vi en lager-og logistikktomt som er klar for utvikling på inntil 12 400 kvm, rammetillatelse er gitt. Tegninger og illustrasjoner viser forslag til utnyttelse av tomten. Bygget kan tilpasses leietakers ønsker og behov. 

I 1.etasje er det lagt opp til 11.590 kvm lager/logistikk med 8,5 meters fri takhøyde. Det er tegnet inn ca 12 kjøreporter/ramper og en kjøreport for direkte innkjøring samt lager og terminalvirksomhet.  I tillegg er det tegnet inn ca. 458 kvm kontorareal med kantine og garderober. 

2.etasje er det tegnet inn ca. 340 kvm kontordel med planløsning som innholder seks enkeltkontorer, kontorlandskap, møterom, sosial sone, stillerom og wc. 45 kvm er avsatt til teknisk rom. 

Uteområdet har godt med parkeringsplasser og etablert infrastruktur.

Beliggenhet

Tomten er ved Mosseporten kjøpesenter med umiddelbar nærhet til E6. Det er ca 10 minutters kjøring til Moss sentrum som er 4,2 km unna. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

THON HOLDING AS

Vi hjelper deg å lykkes

Annonseinformasjon

FINN-kode344688125
Sist endret18. mars 2024 12:55
ReferanseEline Høyte

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.