Bildegalleri

Grenseveien 107 - Kontorlokaler på Helsfyr stasjon!

Kart med kartnålGrenseveien 107, 0663 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
790 - 1 300 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Eiendommen er bygget i to trinn, hvorav det første byggetrinnet stod ferdig i 1997 og andre byggetrinn i 2000. Eiendommen fremstår som et moderne kontorbygg med god standard. Med bil er det enkel adkomst til eiendommen ved avkjørsel fra E6 eller Helsfyrkrysset. Det tar kun 5 minutter med bil til sentrum og 30 minutter til Gardermoen.

Lokalene:
Lokalene er i dag inndelt i en kombinasjon av åpent landskap og cellekontorer, med tilhørende støttefunksjoner. Store vindusflater bidrar til lyse og luftige lokaler som igjen gir godt med lysinnslipp. Lokalene innehar god ventilasjon og kjøling som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Her kan vi tilby fleksibel leieperiode og en god leiepris.

Fellesfasiliter:

-          Kantine

-          Felles møterom

-          Parkering

-          Sykkelparkering

Beliggenhet 
Helsfyr byr på et bredt utvalg av fasiliteter, med eksempelvis shopping på Fyrstikktorget og Bryn Senter, hotellovernatting, restauranter og et rikholdig tilbud innen trening, helse og velvære i nærheten. På Helsfyr er det et meget godt tilbud av offentlig kommunikasjon, noe som gjør Helsfyr til et svært attraktivt område for mange bedrifter.

Adkomst
Flybussen tar deg til Gardermoen på 35 minutter og har avgang fra Helsfyr hvert 20. minutt alle virkedager. Videre er det kun få minutters gange til Helsfyr T-banestasjon hvor du kan ta linje 1, 2, 3 og 4, samt Helsfyr busstasjon hvor linje 21, 28, 37, 66, 68, 76, 76X og regionsbusser til Nittedal og Romerike går.

Gårdeier
Eiendommen eies og forvaltes av UNION Gruppen. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

UNION Norsk Næringsmegling AS

Skaper verdier av eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode344653408
Sist endret17. apr. 2024 10:23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.