Bildegalleri

Lager/forretning/kontor/showrom på gateplan - Sentralt beliggende i Stabburveien

Kart med kartnålStabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Nøkkelinfo

Areal
273 m²
Etasje
1.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Kjøreport

Om eiendommen

Lokaler på gateplan ut mot Stabburveien som egner seg godt as-is som lager. Kan også pusses opp til flotte forretning- eller kontorlokaler med svært godt takhøyde, ca 4 meter. Lokalet er i dag et rålokale som vil, i samarbeid med leietaker, bli pusset opp til ønsket standard. Lokalet har i dag inngangsparti fra baksiden av bygget, men det kan søkes om nytt inngangsparti på fremsiden av bygget. 

Eiendommens øvrige leietakere er Fredrikstad Energi AS og Storcash AS. 

 

Beliggenhet

Stabburveien 18 har en sentral beliggenhet på Råbekken i Fredrikstad. Like forbi går Riksvei 109, som er hovedfartsåren mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Området er et veletablert handel-, kontorog industriområde. Området er sammen med Dikeveien og Østfoldhallen, omtalt som et av Østfolds største handelsområder. Eiendommen ligger ca. 10 minutters kjøretur fra E6 og har en effektiv beliggenhet både for lokale og pendlere.
Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3004
Gårdsnr: 201
Bruksnr: 133

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode344231249
Sist endret15. mars 2024 13:36

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.