Bildegalleri

Inaktiv

Toppetasje med fantastisk utsikt! Kontoreiendom i hjertet av Harstad Sentrum

Kart med kartnålAsbjørn Selsbanes gate 3, 9405 Harstad

Nøkkelinfo

Areal
200 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Garasje/Parkering
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Oppdag en unik mulighet til å leie moderne og skreddersydde kontorlokaler i det pulserende sentrum av Harstad. Denne kontoreiendommen, strategisk plassert i hjertet av byen, tilbyr enestående forretningsfasiliteter i toppetasjen. Øvrige leietaker i bygget er NAV og Telenor. 

Fasiliteter:

  • Skreddersydde kontorlokaler: Vi tilbyr et variert utvalg av kontorlokaler, undervisningslokaler, møterom, kantine og mer. Perfekt for å imøtekomme dine unike behov og ambisjoner.

  • Moderne og effektivt design: Lokalene i toppetasjen er i øyeblikket konfigurert med en kantine, møterom og kontor, men vi tilpasser dem etter dine ønsker. Modernitet og effektivitet er kjennetegnene som gir din virksomhet et konkurransedyktig fortrinn.

  • Bespisningsområde med utsikt: Nyt lunsjen med en fantastisk utsikt mot innseilingen til Harstad havn i kantinens bespisningsområde. På solfylte dager åpner terrassen i 5. etasje muligheten for en unik opplevelse med panoramautsikt over byen og havet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt i Harstad sentrum i Asbjørn Selsbanes gate 3. Fra bygget går du på under 1 minutt til byens kjøpesenter; Bysenteret som inneholder 20 butikker og 4 spisesteder. Les mer på www.bysenteret-harstad.no

Det er 2-3 minutter spasertur til Bussterminal i sentrum av Harstad, Harstad Havn m.m. 

Eiendommen ligger strategisk til i umiddelbar nærhet til Rådhuset og sentrale kommunale funksjoner.

Området er et etablert kontor- og handelsstrøk og ligger i tilknytning til private og offentlige servicetilbud. 

Adkomst

Eiendommen har en enkel og praktisk adkomst som sørger for at kunder og ansatte når din virksomhet uten problemer:

1. Biladkomst: Med nærhet til sentrum gir eiendommens beliggenhet deg direkte tilgang til hovedveier og byens hovedinfrastruktur. Kommunens parkeringshus i Hvedingkvartalet ligger vegg i vegg.

2. Offentlig transport: For de som foretrekker offentlig transport, er eiendommen beleilig plassert i nærheten av bussruter og andre transporttjenester. Dette gjør det enkelt for ansatte og kunder å komme og gå med offentlige transportmidler.

3. Gangadkomst: Eiendommen er omgitt av fotgjengervennlige områder, og med Generalhagen rett nedenfor, kan ansatte og besøkende nyte en hyggelig spasertur til og fra lokalet.

Romslig parkeringskjeller: Eiendommen tilbyr en romslig parkeringskjeller med mulighet for å leie parkeringsplass. Dette gir praktisk og sikker parkering for dine ansatte og besøkende.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1903
Gårdsnr: 57
Bruksnr: 885

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Arctic Eiendom Harstad AS

Stian A. Arntzen

Adm. / CEO

Send melding

Malin E. Arntzen

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode343901021
Sist endret12. mars 2024 17:00
ReferanseAsbjørn Selsbanes gate 3

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.