Bildegalleri

Moderne og lyse lokaler med god parkeringsdekning

Kart med kartnålNils Hansens vei 5, 0667 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
518 m²
Etasje
3.
Renovert år
2021
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Eiendommen ble oppført av Oslo Rullegardinfabrikk AS på 1970-tallet. Eiendommen ble totalrehabilitert med nye fasader i 2015 og ny heis i 2020. Eiendommens inngangsparti er nyoppusset og fremstår som representativt og innbydende. Bygget holder god standard og huser i dag en rekke solide bedrifter. Det er god parkeringsdekning på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt til på Bryn med enkelt tilgang til hovedfartsårene i alle retninger. Beliggenheten har også en enkel tilgang til alle kollektivtransportmidler, hvor du raskt kommer deg til til Oslo sentrum på 5-10 minutter.

Standard

Arealene ble pusset opp i 2021 og fremstår moderne og av en god teknisk standard. Vindusflater på flere vegger gir arealene gode lysforhold og en god atmosfære.

Innhold

Moderne kontorlokaler med svært god standard i byggets 3 etasje. God takhøyde og vindusflater på flere vegger gir lokalet det lille ekstra. Lokalet er i dag hovedsakelig inndelt med åpent kontorlandskap med noen cellekontorer, samt støttfunskjoner som møterom og mulitrom. Lokalet har også en fleksibel sosial sone som kan benyttes som lunsjområde eller til andre sosiale begivenheter.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 132
Bruksnr: 102

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Realnor

Din næringsmegler

Annonseinformasjon

FINN-kode343847769
Sist endret18. mars 2024 11:29

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.