Bildegalleri

Sjelden mulighet til å leie butikk og verkstedslokaler i Åsane Handelspark

Kart med kartnålLiamyrane 6, 5132 Nyborg

Nøkkelinfo

Areal
1 400 - 2 100 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport

Om eiendommen

Sjelden mulighet til å sikre seg butikk og verkstedslokaler med god takhøyde i attraktiv handelspark med god parkeringsdekning. Eiendommen ligger strategisk til i et av Åsane`s beste handelsområder. Lokalet er fra 1400 og opp til 2100 kvm på grunnflaten i 1. etasje med verksted og butikklokaler, samt det er ledig kontorer i 2. etasje.

Det er høy aktivitet i handelsparken med god variasjon av virksomheter som Spar kjøp, Biltema, Tesla, Tools, Elektroimportøren, Europris, Sande Auto Nissan, Subaru, Mazda, Mg, Flugger Farge, NAF m/flere.

Vi kan gjennomføre visninger på kort varsel.

Beliggenhet

Liamyrane 6 ligger sentralt til i Åsane Handelspark. Nyborg er et bilbasert storhandel og industriområde like nord for Åsane sentrum i Bergen. Det er planlagt et bybanestoppet i området, samt det er kort gangavstand til busstopp rute nr. 4 med hyppige avganger hvert 10 minutt. Eiendommen har kort kjøretid fra avkjørsel ved E39 Nyborg. Åsane Sentrum ligger en kort kjøretur unna, og ca 15 min kjøretid til sentrum. Åsane Handelspark er en populær handelsdestinasjon i et veletablert næringsområde. Eiendommen har lett tilgjengelig adkomst med avkjøring fra offentlig vei. Det er meget gode parkeringsmuligheter like ved inngang til bygget og på baksiden av bygget er det er tilrettelagt med store kjøreporter til verksted.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode343696092
Sist endret12. mars 2024 08:00

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.