Bildegalleri

Inaktiv

Kontor-/forretnings-/butikklokale - Unik beliggenhet på Søre Sunnmøre

Kart med kartnålTorvmyrane 5, 6160 Hovdebygda

Nøkkelinfo

Areal
10 - 1 150 m²
Tomteareal
10 782 m²
Etasje
2.
Energimerking
D

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Lokaler 1: Beliggende i 2etg, men fra bakkeplan. 371kvm. Kan om ønskelig utvides enkelt til 519kvm.  Takhøyde 3,80meter gir fantastisk romfølese. Vinduer med 3,20høyde lysopning. Nyrenoverte lokaler som tilpasses med vegger og rominndeling etter ønske. Energieffektiv oppvarming med varmpepumpe og ventilasjon med gjenvinning. Energimerkede.

Lokaler 2: 148kvm. Beliggende i 2etg, men fra bakkeplan. Leietakertilpasses etter ønske. Tid for renovering inntill 3mnd.

Lokaler 3: Beliggende i 1etg, inngang fra bakkeplan.opptill 440kvm. Mulighet for varemottak via port. Delvis nyrenovert. 

Nyrenovert utvendig bygningmasse med glassfasade og nyrenovert innvendig. 

Næringslokale, kan innredes etter ønske fra leietaker. Kan innredes med hovedsaklig kontorlandskap, eller hovedsaklig opent butikklokale, alt etter ønske. Lokalene har direkte tilkomst fra bakkeplan, med mulighet for flere innganger.

Populært bygg med mange besøkende. Bedrifter som holder til i bygget i dag er Spar butikk, Bilxtra, Tess Møre, Enøk-Senteret, Nordplan og Lindak Møre. I tillegg har Bil & Gummiservice AS og Web-Deler AS lagerlokaler her.

Beliggenhet

R-Senteret ligger meget sentralt til, helt inntill E39 mellom Ørsta og Volda. Gangavstand 150meter til Ørsta/Volda Lufthavn, gangavstand 20m til busstopp. Bygget ligger helt inntill E39 og er derfor topp eksponert mot veg. Rask og enkel tilkomst med bil. Avstand til Ørsta sentrum 4min med bil, til Volda sentrum 7min. Til feks Ulsteinvik er det 25min med bil.

Etter Eiksundsambandet, som er et fastlandssamband for Ulstein/Herøy/Sande/Hareid, har Ørsta/Volda og da spesielt Hovdebygda som ligger midt imellom, blitt et natrulig 'knutepunkt' på Søre Sunnmøre. Spesielt pga flyplassen, alle dens næringsvirksomheter og med sin lette tilgjengelighet fra flere sentrale steder. Videre opnet Kvivsvegen høsten 2012 som knyttet området sammen med S&F, og kjøretid til feks Stryn er ca 55min. Som naboer finnes blant annet Elkjøp, Skeidar, Møbelringen, Biltilsynet/Statens Vegvesen og Elkjøp

Adkomst

Meget god atkomst til bygget fra E39.

Standard

Energimerkede lokaler hvor det er lagt vekt på god isolering, vinduer av høyeste kvalite/isolering,  og bruk av 'grønne' varmekilder. Deler av lokalene er nyoppussede og desse har høy og god standard og benytter idag kun grønne varmekilder som varmepumpe. Deler av bygget av avansert enøk-styring hvor bevegelser og aktivitet regulerer lys, varme og ventilasjon. Bygget har tilknyttet fiberoptikk.

 

Innhold

Lokalen kan innredes etter behov og ønske, og passer for både butikk og kontorlokale. Høyde på lokalene som er ferdige pr idag har takhøgde på 3,80meter og vinduhøgde på 3,20meter, noe som gir veldig bra romfølelse. Fra 10kvm opptill 1150kvm. Ved behov for større lokaler enn 1150kvm på det bygges på, dette er også mulig.  Mulighet for port med varemottak og lager om ønskelig. Opptil 4meter takhøyde. Bygget er under utvendig renovering og vil etter renovering fremstå som et topp moderne forretningbygg med innbydende lokaler.

Mulighet for ca 40kontorplasser med utsyn.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1520
Gårdsnr: 52
Bruksnr: 54
Bruksnr: 130

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode343291644
Sist endret08. mars 2024 11:47

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.