Bildegalleri

Inaktiv

Kontorlokaler og næringslokaler på Vollen Marina

Kart med kartnålVollen Marina 3, 1390 Vollen

Nøkkelinfo

Areal
6 - 90 m²
Etasje
1.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Flere mulige lokaler. Butikklokale, flere størrelser av kontorer, fra enkel kontorplass til 90 m2 i eget hus. Lokalene ligger på marinaen med fin utsikt til sjøen. Parkeringsmuligheter og båtplasser rett på utsiden av byggene. Vollen Marina har et godt og trivelig miljø!

Sjønære kontorer med båtplass?

Vi har flere muligheter!

Beliggenhet

Vollen Marina er et komplett anlegg i indre Oslofjord med alle fasiliteter. På området finnes alt fra bensinstasjon til dykkersenter, båt, kiosk, cafe og restaurant. En flott gjestehavn med eget bar. Båtservice, salg av flere båtmerker, blant annet Princess, Hanse, Dufour og Greenline. Ladestasjoner for både båt og bil vil snart være klart. Fra Vollen Marina er det kort vei til dagligvar, apotek, butikker, gallerier og kystkultursti. Bygningene ligger med fin utsikt utover sjøen.

Vollen Marina fremstår i dag som et topp moderne marinanlegg i indre Oslofjord. Vi har leietakere fra en rekke bransjer.

Adkomst

Det går hurtigbåt mellom Vollen og Oslo/AkerBrygge flere ganger hver morgen og ettermiddag. Det går busser til Asker og Oslo med stoppested rett ved anlegget. Det er ca.10 min. med bil til Asker sentrum hvor det er togstasjon og flytog.

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode343050659
Sist endret06. mars 2024 14:18
ReferanseVollen Marina

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.