Bildegalleri

Inaktiv

Thorøya - Eksklusive lokaler med utallige fordeler!

Kart med kartnålThorøyaveien 11, 3209 Sandefjord

Nøkkelinfo

Areal
463 m²
Bruttoareal
463 m²
Tomt
Eiet
Etasje
2.
Byggeår
2008
Energimerking
E - Rød
Overtakelse
Etter nærmere avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Kort om eiendommen

Utforsk 450 kvadratmeter moderne kontorlokaler i andre etasje, passende for virksomheter som verdsetter sentral beliggenhet og funksjonelt design. Bygget fra 2008 gir deg ikke bare et praktisk arbeidsmiljø, men også en strategisk posisjon med enkel tilgang til hovedveier og offentlig transport.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Thorøya på vestsiden av Sandefjordsfjorden kun ca. 3 km fra sentrum. Dette er et populært område og tikker av de aller fleste bokser med hensyn til gode fasiliteter. Det kan nevnes; God parkeringsdekning, gode bussforbindelser og dagligvareforretning i umiddelbar nærhet. Videre er det selvvaskeanlegg for bil, bensinstasjon samt at ladestasjon for elbil er under planlegging. Badestrand, småbåthavn og dypvannskai finner du rett over veien

Innhold

Lokalene er i dag innredet med 14 cellekontorer hvorav to av dem fungerer som grupperom i tillegg til et stort møterom på ca. 31 kvm.
Lokalene er tilpasningsdyktig i forhold til om man er på utkikk et mindre lokaler, men tenker at beliggenheten er optimal.

Diverse

Om utleier: A/S Thor Dahl er Sandefjords ledende eiendomsselskap som eier og forvalter Sandefjords mest attraktive eiendommer og utvikler miljøer som kombinerer næring, bolig og fritid. Alle eiendommene ligger ved Sandefjordsfjorden.

A/S Thor Dahl ble etablert i 1887 og ekspanderte med skipshandel, rederivirksomhet, verftsdrift, fangst og foredling som hovednæringer. Selskapet har spilt en viktig rolle i Sandefjords og Vestfolds utvikling og historien kjennetegnes av vidsyn, nytenkning og fremgang.

A/S Thor Dahl eier og leier ut ca. 65 000 m2 næringslokaler til ca. 100 leietakere i Sandefjord og har stort potensial for videre næringsutbygging på egne tomter.

For mer informasjon se www.thordahl.no

Standard

Lokalene gir et moderne og profesjonelt preg, ideelt for bedrifter som ønsker å skape et positivt inntrykk.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Energikarakteren går fra A til G, hvor A er den beste karakteren. Karakteren sier noe om energistandarden til selve bygningen og oppvarmingssystemet. En god energikarakter betyr at eiendommen er energieffektiv, at det vil være enkelt å holde en stabil innetemperatur og mulig å få lavere kostnader forbundet med oppvarming.

Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle eiendommen.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på området.

Offentlig kommunikasjon

God tilgjengelighet med offentlig transport, inkludert busstopp i umiddelbar nærhet, som gir ansatte og besøkende en praktisk reiseopplevelse. Buss-stopp ligger på Hystadveien (FV 303) ca. 200 meter fra eiendommen.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3907
Gårdsnr: 130
Bruksnr: 3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode343024217
Sist endret16. mars 2024 09:00
ReferanseENII1.2313

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.