Bildegalleri

Attraktive kontorer mellom Bryne Stasjon og Torget - supersentralt og oppgradert.

Kart med kartnålJernbanegata 5, 4340 Bryne

Nøkkelinfo

Areal
126 - 456 m²
Tomt
Eiet
Etasje
3.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Arealspesifikasjon

2. etg: 126 kvm Jernbanegata 5 - 2.et
3. etg: 330 kvm Jernbanegata 5 - 3. et

Kort om eiendommen

Standard / generell info
Bygget ble omfattende rehablitert i 2012, og lokalene fremstår således med god standard. Også tekniske anlegg er av nyere dato, inklusive utvendig solskjerming ("screens"). Lokalene består i dag av en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Det er også eget kjøkken (kombinert kjøkken/møterom i dag), toaletter, dusj m.v. Leieobjektet kan tilpasses leietakers ønsker / behov, etter nærmere avtale og således leveres med tilpassede løsninger. Byggets tekniske grid gjør det enkelt å tilpasse lokalene til ulik bruk.

Lokalene er godt eksponert, og har en svært sentral beliggenhet i Brynesentrum. Beliggende like ved så vel Bryne stasjon, Torget, "Kongo" osv. Området har en rekke spennende servicefasiliteter i umiddelbar nærhet.

Ring oss for å avtale besiktigelse.

Beliggenhet

Enkel adkomst med bil eller off.kommunikasjon. Lokalene ligger meget godt eksponert med god profilering mot vei. Korttidsparkering rett utenfor eiendommen sikrer at det er enkelt å besøke bedriftene som holder til i Jernbanegata 5. Området har en fin blanding av brukere, fra service/handel, servering og kontor. Jæren Sparebank ligger på andre siden av gaten.

Innhold

Kontor 2. etasje: ca. 126 kvm BTA
Kontor 3. etasje: ca. 305 kvm BTA

Diverse

Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse.

Newsec Maps
Vi har til enhver tid full markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke, faktabaserte beslutninger. Med få tastetrykk har vi en unik markedsoversikt.

Adkomst

Enkel adkomst med off.transport eller bil.

Parkering

Blir å avtale.

Offentlig kommunikasjon

Buss-stasjon ca. 35 meter og Bryne Stasjon (tog), ca 80 meter.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1121
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 92

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode342772423
Sist endret04. mars 2024 13:38
ReferanseNWSC2.231

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.