Bildegalleri

Lokaler med mange bruksmuligheter sentralt i Oslo - Meget god eksponering

Kart med kartnålMunkedamsveien 59B, 0270 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
300 - 467 m²
Etasje
1.
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Garasje/Parkering
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Om eiendommen

Velkommen til Munkedamsveien 59B
Vi har gleden av å tilby flotte, nye lokaler i Munkedamsveien 59B, sentralt plassert i Vika med kort vei til alt av servicetilbud Tjuvholmen og Aker Brygge har å by på. Munkedamsveien 59B er en ærverdig bygård og består av 6 etasjer på totalt ca. 2.000 m². Eiendommen har en bakgård med tilgang til uteområder og sykkelparkering.

Lokalene
Særegne lokaler tilbys i byggets 1. etg samt underetasje, fra ca. 300 kvm til totalt ca. 467 kvm BTA. Lokalene går over to plan og passer for flere typer bedrifter, både rene kontorbrukere, showroom, handel, servering eller en kombinasjon. Direkte fra lokalet har man tilgang til eiendommens utearealer i en bakgård. Lokalet har en meget god eksponering mot Munkedamsveien. 

Lokalet vil bli tilpasset etter leietakers ønsker og behov.

Arkitektens ord
I arbeidet med revitalisering av dette 1800-talls bygget, har vi sammen med oppdragsgiver lagt vekt på å skape et bindeledd mellom historie, arkitektur og den flotte beliggenheten. Fasade og fellesarealer har nye overflater, skilting og belysning. Materialene som er lagt til grunn er av god kvalitet, med innslag av valnøttpaneler, terazzo, historiske fliser, i en sober og lun fargepalett. Visjonen med disse valgene er skape et godt og æreverdig førsteinntrykk og en gjennomgående helhet fra utside og inn.

Beliggenhet
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet og er svært synlig fra innfartsåren til Oslo sentrum, med lett adkomst fra E18. Det er kort gåavstand til knutepunktet Nationaltheatret, med tilgang til både buss, trikk, tog og T-bane. Nærområdet med Aker Brygge og Tjuvholmen kan i tillegg by på rikelig med servicefasiliteter som spisesteder og butikker.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

kart
Logo

UNION Norsk Næringsmegling AS

Skaper verdier av eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode342734028
Sist endret13. juni 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.