Bildegalleri

Inaktiv

Karmøy Handelspark - Kopervik næringspark - ledig areal over 2 plan

Kart med kartnålSundvegen 22, 4250 Kopervik

Nøkkelinfo

Areal
300 - 600 m²
Tomteareal
28 500 m²
Etasje
2.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Lager/Logistikk
Serveringslokale/Kantine

Om eiendommen

Større utviklingseiendom med stort tomteareal (28,5 daa), lagerbygg og større lager/produksjonsbygg med tilhørende kontorer. Eiendommen ligger sentralt og lett tilgjengelig til i Kopervik næringspark på Bygnes.

Ledig areal over 2 plan. Lokalene i første etasje er innredet som kontor. Arealene i andre etasje fremstår som rålokaler, og kan tilpasses leietaker.
Det er 301,5m2 BTA ledig areal i hver etasje (inkludert trappehuset), totalt 603m2 BTA

Beliggenhet

Nord for sentrum finner man Kopervik Næringspark hvor det er litt større bedrifter som for eksempel større detaljhandel som møbelbutikker og dekkforhandlere, håndverksbedrifter, bilforhandlere osv.

Eiendommen ligger sentralt og lett tilgjengelig til i Kopervik næringspark på Bygnes. 

Kopervik er administrasjonssenter for Karmøys 40 063 innbyggere. Rådhus, kino, NAV, folkebibliotek og en rekke andre offentlige funksjoner, sammen med butikker og andre private tilbud, finnes i Kopervik. Byen ligger sentralt, ca. midt på øya, slik at byen er øyas naturlige midtpunkt, og det er kort vei til alle kommunens severdigheter. Byen har i det siste hatt stor utvikling; og god vekst i antall innbyggere. Her skal det utvikles et storhandelssenter for Karmøy på ca. 15000 m2, med bredt utvalg av varer innen møbler, bil, hus & Hjem, forbruksartikler mv. Byggingen planlegges startet i Q2-2024 med ferdigstillelse Q2-2025.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1149
Gårdsnr: 66
Bruksnr: 343

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode341762387
Sist endret26. feb. 2024 09:39

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.