Bildegalleri

Hamar Tjuvholmen, moderne og sentrale kontorlokaler til leie

Kart med kartnålBrygga 1, Tjuvholmen, 2317 Hamar
Leie pr. m²/år2 500 kr

Nøkkelinfo

Areal
170 - 1 800 m²
Etasje
2.
Byggeår
1993
Renovert år
2018
Overtakelse
1.6.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

På jakt etter nye, inspirerende kontorlokaler med gratis parkeringsplasser og en fantastisk utsikt? Nå har dere muligheten til å leie moderne lokaler meget sentralt på Tjuvholmen i Hamar. Det er totalt 1.800 kvadratmeter som leies ut. Men bygget er delt opp i flere soner slik at det er enkelt å tilpasse leieomfanget etter behov. Lokalene er for det meste organisert som åpent landskap, med mange små og store møterom. Flere gode cellekontorer og stillerom.

Som leietaker får man tilgang til mange attraktive fasilitetene i bygget som bl.a egen pub, treningsrom, badstue og garderobeanlegg. I 2. etasje finner dere Spiseriet, som er den populære kantinen på huset. Det første som møter deg når du kommer inn i bygget, er vår hyggelige lobby. . I lobbyen er det fine ventearealer med moderne møbler og heis som kan benyttes mellom etasjene. Bygget har også egen auditorie med sitteplasser til 36 personer og tilstøtende grupperom. Det kan også leies parkeringsplasser i garasjeanlegget.

Beliggenhet

Beliggenheten er svært sentral, og det tar for eksempel kun fem minutter å gå til Hamar sentrum og togstasjonen fra kontorlokalene. Kjører du bil, kan du glede deg over den luksusen det er å parkere gratis rett utenfor hovedinngangen.

Tenk så flott det er å kunne ha slike moderne kontorlokaler med panoramautsikt til Mjøsa. Her ute på Tjuvholmen får dere oppleve fantastiske soloppganger fra kontorvinduene om vinteren hvor hele himmelen fargelegges rosa. Om sommeren lever idyllen her ute med masse liv i båthavna. Lunsjen kan dere nyte utendørs, på Spiseriets egne takterrasse med utsikt til Mjøsa og hundeparken.

Innhold

Lokalene er godt vedlikeholdt og løpende oppdatert. Her er det god standard, og lokalet er moderne organisert basert på et åpent kontorlandskap. Det er totalt 1.800 kvadratmeter som leies ut. Men bygget er delt opp i flere soner slik at det er enkelt å tilpasse leieomfanget etter behov. Lokalene er for det meste organisert som åpent landskap, med mange små og store møterom. Flere gode cellekontorer og stillerom.

Bygget har et moderne ventilasjonsanlegg med kjøling på sommeren. 


Felleskostnader og kantine kommer i tillegg til fast leiepris.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3403
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 2347

Visning

Etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode341017550
Sist endret07. juni 2024 08:10

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.