Bildegalleri

Søker leietaker til helsepark med unik eksponering i nybygg på Nordås rett før innkjøring til Lagunen

Kart med kartnålNordåsveien 15, 5235 Rådal

Nøkkelinfo

Areal
500 m²
Etasje
2.
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport

Om eiendommen

Det skal nå bygges et moderne bygg ved Lagunen kjøpesenter med unik profilering og god parkeringsdekning utenfor døren. Bygget blir moderne og tidsriktig med stor vareheis, og generell god logistikk i bygget. Bygget er leid ut til ulike helse aktører hvor det kun er ledig 500 kvm i 2. etasje. Bohus er ferdig med oppgradering av sitt eksisterende bygg med nye moderne fasader. Ta gjerne kontakt for gjennomgang av prosjektet og eventuelt visning på tomten.

Beliggenhet

Eiendommen bygges i et attraktivt handelsområde med høy aktivitet og hvor det er sjelden ledige butikkarealer. Nå blir det mulig å få skreddersydde arealer med unik profilering mot hovedvei, og hvor all trafikk mot Lagunen kjører forbi på utsiden av bygget. Området opplever en god vekst med stor utbygging ved Lagune Parken som består av mange ulike type virksomheter.

Adkomst

Eiendommen vil bli oppført ved siden av Bohus på Nordås over den nye tunnelen med innkjøring på vei ned til Elkjøp.

Standard

Utbygger vil legge vekt på at det oppføres et attraktivt bygg med en god arkitektonisk utforming. Bygget vil fremstå som et moderne og tidsriktig bygg. Arealet vil bli overlevert ferdig innredet og klargjort med funksjonelle og komplette tekniske installasjoner.

Teknisk/energi: Oppføres ihht. TEK17. Nybygget vil være energieffektivt og med behovsstyrt lys, oppvarming og ventilasjon. Utleier vil legge til rette for optimale løsninger i samråd med leietakers ønske/behov.

Innhold

Tegninger som foreligger er et forslag til løsning og kan endres av leietaker. Utleier er åpen for å skreddersy løsning til ny leietaker.
Vi vil bestrebe oss på å tilby konkurransedyktige leiepriser, som er avhenger blant annet av hvor stort areal en leier, hvilken standard og utstyr som tilpasses i lokaler og hvor lang leiekontrakt som inngås. Se også vedlagte plantegning og snitt tegning av bygget.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode339923355
Sist endret12. feb. 2024 08:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.